https://www.instagram.com/fkmetalacrs/
https://www.instagram.com/fkmetalacrs/

Metalac jača navalu: Posle Mandića stigao i Prestiž

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.01.22. | 18:23

Povratak u redove ekipe iz Gornjeg Milanovca

Metalac ima novo pojačanje. Mladi napadač iz Konga Prestiž Mbungu vratio se u Gornji Milanovac iz saudijske Abhe, a kako saznaje Mozzart Sport u pitanju je pozajmica uz pravo otkupa na kraju sezone.

Prestiž je u Saudijsku Arabiju otišao upravo iz Metalca, ali se tamo nije snašao. Odigrao je 18 utakmica u svim takmičenjima za klub iz istoimenog grada, ali se nije upisao u strelce, uz tek jednu asistenciju. Snažni napadač iz Konga u dresu Milanovčana prethodno je zabeležio 44 nastupa i postigao sedam golova uz devet asistencija.

Izabrane vesti

Iako ima samo 21 godinu, Prestiž je u karijeri već igrao za šest klubova. Nastupao je za Karu i Dijabls iz rodnog Brazavila, potom za češki Viškov, pa za Šarlot Independens, a u srpski fudbal je stigao u januaru 2020. godine. Metalac je od njegove prodaje u Abhu prošlog leta inkasirao 300.000 evra.

Prestiž će u prolećnom delu sezone pokušati da se vrati u pravi ritam i pomogne sastavu Milije Žižića da izbori opstanak. Milanovčani su takmo nastavili seriju pojačanja ove zime. U klub su već stigli Erik Apija, Jovan Stojanović, Dušan Joković, Stanića Mandić, Dušan Marković i Jovan Čađenović.


tagovi

Staniša MandićPrestiž Mbungu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara