©Reuters
©Reuters

Mihajlović: Da je Ibrahimović bio kod nas, pobedili bismo 3:0

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 19:14

"Moji igrači bi trebalo da budu ponosni na svoj učinak, borili su se od kraja, ali kao i obično protiv jačih timova, igramo dobro, ali ne pobeđujemo", kaže srpski strateg

Srpski trener Siniša Mihajlović smatra da je Bolonja bila bolji protivnik od Milana u današnjem porazu na Renato Dalari (1:2), gde su Rosonerima dosuđena dva jedanaesterca.

Drugi na meču je realizovao Frank Kesi, dok je u prvom poluvremenu Ibrahimovićev udarac odbranio Skorupski, ali je u nastavku akcije Ante Rebić prosledio loptu u mrežu. Bolonji je kao utešna nagrada stigao pogodak Andree Polija u finišu meča.

Izabrane vesti

Utakmicu je svojim odbranama obeležio Đanluiđi Donaruma, najzaslužniji za slavlje ekipe Stefana Piolija u ovoj utakmici.

"Stvorili smo tri ili četiri šanse i nismo postigli gol. Donaruma je bio dobar. Bio je to nezaslužen poraz, jer mislim da smo bili bolji od Milana. Dobro, Milan je bolji tim, ali šanse smo stvarali iz otvorene igre, a oni su pogodili iz penala. Jedine prilike koje su imali stizale su iz dugih lopti", rekao je Mihajlović.

A onda nezaobilazna tema, Zlatan Ibrahimović, koji je prošle godine bio glavna meta Bolonje, ali je na kraju izabrao Milan.

"Da smo imali Ibru na svojoj strani, pobedili bismo 3:0, ali eto... Moji igrači bi trebalo da budu ponosni na svoj učinak, borili su se od kraja, ali kao i obično protiv jačih timova, igramo dobro, ali ne pobeđujemo. Sada je to psihološko pitanje, svi moramo da radimo na detaljima, pre svega na odlučnosti ispred protivničkog gola. To se dogodilo danas, događalo nam se protiv Juventusa i drugih. Kada ne iskoristimo šanse, onda budemo kažnjeni zbog toga", dodao je srpski strateg.

Bolonja je vezala drugi poraz u Seriji A, ali još uvek nije ugrozila pitanje opstanka u elitnom rangu takmičenja. Mihajlovićev tim u narednom kolu očekuje gostovanje Parmi, kojoj ozbiljno gori pod nogama.


tagovi

Siniša MihajlovićZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara