Milan hoće desnog beka Kopenhagena

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.19. | 23:33

Peter Ankersen sigurno odlazi, pitanje je samo - gde

Kopenhagen je ovog leta ostao bez odličnog štopera Denisa Vavra, koji je za 10.500.000 evra pojačao Lacio, a uskoro će ostati i bez prošle sezone standardnog desnog beka - Petera Ankersena. Dakle, danski šampion napašće Crvenu zvezdu bez pola odbrane koja mu je donela titulu prvaka prošle godine. 

Ankersen je iskusan defanzvac koga Stale Solbaken u prvih pet utakmica nove sezone uopšte nije koristio jer je njegov transfer izvestan. Pitanje je samo gde će reprezentativac Danske nastaviti karijeru. Do sada su se pominjali neimenovani klubovi iz Premijer lige, baš kao i Seltik, da bi večeras pojedini italijanski mediji objavili kako je Ankersen jedna od opcija Milana za desnu stranu terena.  

Izabrane vesti

Cena je ono što savršeno odgovara Italijanima, pošto Kopenhagen traži svega 2.000.000 evra. Naravno, ta cifra nije odraz kvaliteta ovog momka, već činjenice da mu ugovor ističe za 11 mesece, a novi nije želeo da potpiše. 

Peter Ankersen došao je 2016. u Kopenhagen iz RB Salcburga za 1.500.000 evra. Prošle godine odigrao je 47 utakmica, postigao je jedan gol i podelio devet asistencija. Podsetimo, pre njega i štopera Vavra klub su napustili još Robert Skov (najbolji igrač) i golman Jese Joronen. Ukupan prihod od tih transfera iznosio je 25.500.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara