Milan Makarić (©Starsport)
Milan Makarić (©Starsport)

Milan Makarić se vratio u Radnik, da li je poneo golove za opstanak?

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.01.23. | 11:04

Na pozajmicu do kraja sezone

Kada je odlazio jula 2021. godine oplemenio je klupsku kasu obeštećenjem od 500.000 evra, a sada se Milan Makarić vratio u Surdulicu da pokuša da Radnik sačuva u Mozzart Bet Superligi. Prema informacijama Mozzart Sporta 27-godišnji napadač će do kraja sezone igrati na pozajmici u Radniku odakle je i otišao u inostranstvo.

Prva sezona u Alborgu bila je više nego korektna, postigao je Makarić 11 golova, namestio još pet, ali je ove pao u drugi plan i retko dobijao šansu, pa je sakupio samo 392 minuta.

Izabrane vesti

Rastanak je bio neminovan, imao je Makarić jednu ponudu iz Turske, spekulisalo se da ga hoće i Vojvodina, ali je sam igrač izabrao Surdulicu. Iz dva razloga: prvi da pokuša da pomogne bivšem klubu da opstane u elitnom društvu. A drugi je da rehabilituje karijeru i onda se na leto ili izbori za svoje mesto u danskom timu ili u povoljnijim okolnostima potraži novi klub.

Podsetimo, Radnik je posle prvog dela sezone u Mozzart Bet Superligi ubedljivo poslednji sa svega osam osvojenih bodova iz 19 utakmica. Prvenstveno zato što je odbrana zakazala i primila 38 golova, ali ni napad nije najbolje funkiconisao pa su Surduličani samo 14 puta tresli protivničku mrežu.

Videćemo da li će Makarić uspeti to da popravi.



tagovi

Milan MakarićZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara