Komentari na vest

Milan u sprintu: Čukvueze sedmo pojačanje Rosonera, ukupan ceh blizu 100.000.000 evra

B

Bora konj

pre 10 meseci

Dovoljno za cetvrto mesto.
D

Dida A

pre 10 meseci

Nesvidja mi se resenje na 9ki, morali smo tu da ulozimo 45-50 mil, mi od Zlatana iz sezone skudeta 2011 nemamo 9ku, kad pogledamo ko je sve igrao, Andre Gomes, Karlos Baka, Pjontek, Ziru… dajte ljudi, u neko sretnije vreme ovi nam ni na klupi nisi mogli biti, sramota je da nemamo 9ku vise od 10 godina, svi ostali osim nas su je uvek imali, i napoli i inter i juve pa u zadnjih 7-8 gid i lazio, roma da nezaboravim, iguain u juveu, mandzukic, inter imao ikardia pa lautaro, lukaku, napoli iguain, osimen, dzeko u romi, imobile u laziu, sve devetke sa 100 plus golova, i klase a mi se godinama vucaramo sa otpadima, sad nesto ocekujeml i zamlacujemo se sa okaforom, potrosimo 100 mil na 5 igraca, dovedi 2 ubice i zdravo.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Andre Silva, ne Andre Gomes. Eto, nabrojao si Iguaina i Mandzukica, a oni su bili i kod nas. Inace, kakve je tada imao (ocajne) saigrace, Baka je bio Ronaldo Zuba licno, Andre Silva nije (dobro) koriscen isto kao i Luiz Adriano pre njega, a ne razumem bas zbog cega si nezadovoljan Ziruom. Slazem se da nije top klasa, ali, odradjuje posao i sluzi svrsi.
a

acm19

pre 10 meseci

Žiru zapravo jeste top klasa.
M

Mr007

pre 10 meseci

Maignan-Kalabria-Tomori-Kalulu-Ernandez-Benasar-Reijnders-Cukvueze-Pulisic-Leao-Okafor je trenutno najbolja postava Milana. Ja bih na njihovom mestu doveo jednog plejmejkera,recimo Almadu,pa da recimo Leao predje na spica,kao lazni napadac.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Bio nam je i on na meti neko krace vreme, ali, odustali su od njega kao i od mnogih drugih opcija. Trenutno to tvoje verovatno i jeste najjaci tim, ali, Benaser i Okafor (da, i on) su trenutno povredjeni, Okafor je van stroja vec duze od tri meseca. Sigurno necemo dovoditi ofanzivnog veznog, to ce u 4-2-3-1 igrati Pulisic (4-3-3 nema smisla ako zele da on bude u prvom timu), mete su jos desni bek, drugi (rezervni) levi bek, jos 1 vezni, zamene za RL i treci spic, doduse, to poslednje je mozda vise neka moja zelja :-D Menjo- SINGO, Cao/Kalulu, Tomori, Ernandez- KESI, RAJNDERS (BenasEr)- CUKVUEZE, PULISIC, Leao- Ziru/OKAFOR.
L

Leao moze da igra samo.na krilu

pre 10 meseci

pokusan je takav eksperimet prosle sezone i covek mesecima nije dao gol.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Sportielo- Kalabria, Kalulu, Kjer, Galo- RLC, Benaser- Selemekers/Isaksen, Adli, Origi- Ziru. Ostali: Mirante, Florenci (moze i desnog i levog beka, moze i desnog veznog i desno krilo, moze i defanzivnog i centralnog veznog, zahvalan je), Gabia, Pobega, Krunic, Romero.
I

Internazionale Milan

pre 10 meseci

I dalje ste lasice za Inter !
G

Gost0007

pre 10 meseci

Ali ipak vidis na Milanovim vestima i komentarises od muke …
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Internazionale tvoj inter je odradio dobar posao i onda nekako to pokvario prodajom onane a somer i ovaj ukrajinac truba nisu ta klasa a još postoji opcija da ode i lautaro ili barela a bez njih postajete samo jedan od kandidata nikako glavni favorit za skudeto!naravno isto važi i za Milan jer svi bi hteli hernandeza i super majka i tko zna šta može da se desi do kraja merkata
N

Ne brukaj se

pre 10 meseci

Milan ce osvojit titulu
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Imamo interesantan tim koji će da bude velika enigma ako krene dobro i sve se posloži možemo možda i u borbu za skudeto a s druge strane sve može da padne u vodu!FORZA MILAN!!!
R

Rosooonero

pre 10 meseci

preokret moram priznati. nakon Ibre i Paola pa onda Tonalija bio sam emotivno shrvan zbog situacije. kasnije jako skeptičan. ev sad zadovoljan hehe... sa dva mladja beka plus Musa u sredini i ovi potrebni odlasci Rebic,Origi Sal,Mesias Ture,De Ketelar,Adli eventualno Pobega... savrsenstvo prelaznog roka. Monkada- Furlani zivili hehe

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Zasto Adli i Pobega? Kad si video Adlija da je igrao lose? Znamo da je on proslog leta na pripremama bio maltene najbolji u timu, a da je posle volsebno skrajnut. I shvatite vec jednom da igraci kao sto su Gabia i Pobega moraju da ostanu jer UEFA trazi da imas 4+4 u timu, a nemamo bas mnogo Italijana.
A

Antinogomet

pre 10 meseci

Bio si emotivno svrhan radi ultrabogatih udaraca kozne lopte???????? I onda se cudimo zasto nam je drustvo h ovakvoj situaciji kada muskarci u naponu snage su djevojcice koje su emotivno svrhane radi nogometa i kluba od kojeg nemaju nista hahahahahahahahhahahahaha
@

@antinogomet

pre 10 meseci

fudbal*
R

Rosooonero

pre 10 meseci

Ti legendo izgleda ne razumijes emociju osim negativnih i hejta zato si sav pun gnjeva sto mi nije drago. Za fudbal i Milan imam emociju jednu. A za zene....hehe uzdravlje i zivio!!! Ok Pobega Adli na kaljenje mora igrati....pozzz
P

Pdk

pre 10 meseci

Sve je to Tonali finansirao.
r

rokoko

pre 10 meseci

desnih bekova ce imati 10 a opet bez spica
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 10 meseci

Naravno danas sam pisao da se ocekuje da ovaj momak dodje sigurno jer je rekao upravi Viljareala da nece nigde samo u Milan po ceni da ga izgube besplatno. Ali se znalo da Spanci cekaju da izvuku vise novca, dok je Milan pokazao ozbiljnost i da je istina ono sto je najavljeno da idu na 2 zvezdicu na grbu i da budu bolje plasirani u LS od nego prosle godine sto znaci smo jedno. A zbog toga se zure da Pioliju dovedu sve igrace pre nego krene na pripreme. Mislim da nije kraj ovde, da je Viljareal ubrzao postupak i zbog dolaska verovatnog Danjume koji moze kao krilo i kao CF, SS. I nece to biti kraj sa napadacima moguce da dovedu iz PSZ Hugo Ekitikea. Milan je pre par nedelja spominjao i onda je utihnuo, pa se nadam da je razlog sto rade na njemu, jer imate mnogo prepisivaca. E sada trebalo bi da budu sigurni Singo na Rb a moze Cb jer ce Mesijas u Torino. Isto tako da je prelazak Musaha blizu sigurnog dogovora. Jos ostaje levi bek Galo Italijan, i da ima boljih igraca na tom mestu ali da ce dovesti Italijana. Moguce da dovedu pored ovoga i Isaksena kao zalog za buducnost ali ce dobiti sansu da se pokaze. I ako ovo bude sve doovedeno bice nestvarno dobar prelazni rok verovatno najjaci u Evropi kada se gledaju igraci, kvalitet i sada je Milan najaktivniji, ali ovako nesto dovesti za malo novca je uspeh. Ovde se tvrdilo kako su izgubili kompas, da je ovo propast vec unistenog Milana kojeg je podigao Maldini a oni ga oterali, da Ameri nemaju pojma itd. Tada sam napisao da cete videti da ce ovo biti jaci Milan koji ima buducnost, da kod nas ima ljudi koji rade ovakav vid analitike i da nauka, statistika, tabele, proracuni, kompijuterske obrade itd su buducnost pre svega skautinga, onoga sto se radilo pre "pomocu stapa i kanapa" da se razumemo i dalje ce biti potreba za top skutima koji prepoznaju igrace, mora neko puniti podacima analitiku. Ali se ide ka tome, i ako su veliki otpori jer neko sad gubi ogroman novac, ti vrhunski menadzeri, skauti nisu vise nedodirljivi jer mozes pronaci igraca koji ce biti top a da ga nikada nisi pogledao uzivo, pa i da ne razumes fudbal, ako znas da "citas, analitiku, tabele, dijagrame, grafikone... I da se zna da je ovo kupljeno skoro sve od Tonalija, koji je bio Ok ali on nije tip igraca za ovo sto ce se igrati u Milanu. Prodat je planski, sto je izvanredan posao, jer bi bio na klupi a Milan bi ostao bez ovih igraca na sredini.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

"Mislim da nije kraj ovde, da je Viljareal ubrzao postupak i zbog dolaska verovatnog Danjume koji moze kao krilo i kao CF, SS." Kakvog dolaska Danjume? On je igrac Viljareala, a sigurno nece doci u Milan, ide u Everton ili neki drugi klub, oni zele da ga prodaju, a mi smo zeleli samo pozajmicu koju bismo platili 4-5 miliona evra sto je po meni previse.
J

JokaraKidara

pre 10 meseci

Zadnji put kaf su odradili vakav prelazni rok znase kako se zavrsilo. Pravice Maldinija od blata.
h

heheh

pre 10 meseci

Nesto mi govori da navijas za Inter
H

Horacije

pre 10 meseci

Tacno je da postoji mogucnost da se igraci ne prilagode odmah kao sto se desilo sa Ketelarom, kvalifikacija za LS treba da bude prioritet, sve ostalo je bonus.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Na koji prelazni rok mislis, onaj pre sest godina?
M

M1899

pre 10 meseci

2017 su doveli ceo prvi tim a sad 6-7 igrace,koji nece svi biti starteri.