Komentari na vest

Milan zateže oko 1.000.000 evra, PSŽ prati situaciju

r

roni

pre oko 3 godine

on od januara ima pravo da pregovara sa svima i da nesto vredi davno bi ga vhunski klub kaparisao.milan se pretvorio u prosecan klub sa losim direktorima i jos gorim igracima.nadam se da ce prihvatiti ponudu jer su idealan spoj.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 3 godine

Nije on za PSG. Draxler i Rafinha nisu se nesto bas razigrali u PSG-u... A nije ni Sarabia. Dalje od PSG-a. Taman ga krenulo. Za njega je jedan Juventus od kako je otisao Pjanic Juve vise nije Juve, a pre njega Pirlo... Juveu je potrebna jedan mozak ili Motor... A oni to nemaju.
D

Duka33

pre oko 3 godine

sta je uradio prethodnih sezona u Milanu? Nista? po mom misljenju treba da ide. Jedna dobra sezona ne moze da podigne platu igraca duplo, naspram 3-4 losih sezona u klubu.
J

Jaro

pre oko 3 godine

Ovi nude ovaj nece a on misli da je neki igrac a vi to nadu ate puta 3 i ispada to nesto bitno... Pih..
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Do cega je ovaj sport dosao, 5 miliona evra plata za mesec dana i odigrane 4- 6 utakmica otprilike...Sta je zivot i nepravda, i onda da volim Paris SG, Real, Sity...Ti seiciimaju firme koje im donose milijarde i ljudi tj. Radna snaga im donosi te milijardw a placeni su mesecno po par stotina evra, a ovi sto odigraju par utakmica 5 mikiona ili vise...do cega je planeta dosla...
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

@tako je Bravo za komentar, ali nije 5 miliona mesecno nego godisnje
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Malo sam izgresio pisajuci komentar ali razumes me da sam spoiinjao bogate seike koji drze firme gradjevinske, naftne a muce bedu i sirotinju a ove pretplacuju milionima...Nije brate plata na godisnjem nivou 5 miliona vec na mesecnom, bar kad je rec oM Baoeu, Nejmaru, Messiju, Halandu, Levi sto posto......Ali nije to lepo, sta se radi sa ovim sportom, uopste zivotom..