Komentari na vest

Milojević: Majdevac zavređuje pažnju; imamo malih problema

B

BokiUSA

pre 25 dana

Miloje ubaci te mladje da se vidi mogu li ili ne nogu. I ko moze ako moze. Da se to iskristalise. Igramo protiv Napredka koji igra za drugim timom. Sada je prilika.
F

Fss reaguj????

pre 25 dana

RADNICKI NIS-JAVOR 2, subota u 16h
M

Manche

pre 25 dana

Mimovic, Djiga, Milunovic, Radojevic Knezevic, Sljivic Maksimovic, Kraso, Katai Sremčević
g

gemathegreat.

pre 25 dana

Pedantni stručnjak opet izvodi u startnoj postavi na teren 6-7 Afrikanaca, sledeće sezone očekujem da u startnoj postavi bude svih 11 igrača iz Afrike. Nikako da se naučimo pameti, videli smo kako smo prošli u ligi šampiona gde smo zauzeli odlično 32 mesto, sa svim Afričkim galaktikosima koje imamo.
P

Pjer

pre 25 dana

“Imamo malih problema. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu", bio je tajanstven Milojević na konferenciji za medije!Pa, i ‘tice na granama zunaju da će od bonusa igrati Điga i Stamenić zaustavnom vremenu će ući Mimović I Šljivić! Toliko od Milojevića. “pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca”!
К

Кг

pre 25 dana

Само против Радничког изводиш најјачи тим, комплексашу! Да се разумемо, увек треба ићи на победу, али овим гестовима показује како га је Феђа спуштао, па би сад да врати са тимом који је 50х скупљи од противника.
m

molim?

pre 25 dana

Glazer, Mimović, Điga, Dragović, Rodić, Mijailović, Hvang, Šljivić, Olajinka, Bukari i Šerif. Drugo poluvreme minute da dobiju Kraso, Stamenić i Sremčević.
D

Duduk

pre 25 dana

Nemoj sutra da pomislis da stavis nijedan igraca isopod 30gd.treba mam velika pobeda da zavrsomo na prvo mesto ..I stvarno ne se zajebavam... I'm very serious.
L

Lfcc

pre 25 dana

Imaju problem sto imaju 5 x skuplji tim od ostatka lige zajedno. Moja baba bi se sa drugim timom Zvezde prosetala do titule.
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Kada tvoj mali klub bude igrao 7 godina u nizu Evro grupe, 3 lige šampiona u 5 godina i 4 lige Evrope od toga 3 proleća, kada tvoj mali klub bude prodavao igrače od 5-9 miliona evra, e onda će i tvoj mali klub imati para. A do tada, ostaje ti samo da plačeš.
B

Burek

pre 25 dana

Idi prati tvoj Liverpul koji je Zvezda otresla svojevremeno pod tim istim Milojem
ш

шуми

pre 25 dana

милојевић ће да уништи и оно мало талентованих играча које имамо јел човек није тренер на нивоу Звезде

angry_chainsaw

pre 25 dana

Potpuno se slažem a neka drugi misle šta god da žele, to će se jasno videti na jesen u Evropi, samo će tada biti kasno za novog trenera pošto će FKCZ, pod palicom zalizanog, da izgubi mnogo više u Evropi nego što će dobiti. Nije ni Barak bio neki stručnjak ali je igrao napadački, trebalo mu je dati vremena da sastavi tim, da upozna igrače itd., i više mi se sviđao njegov stil igre, a to što čovek nije imao bekove i napadača za LŠ, i to što su vratili Milojevića nije rešenje ni za našu ligu, a kamo li Evropu, za to nisu krivi ni Barak ni Miloje, već lopovi u UO FKCZ...
K

Kratko Ostanic

pre 25 dana

Stalno je nesto neki povik nesto, nije sad kao neko umalozavanje, mislim nije omalozavanje, osporavanje. Kao mi smo a oni ne znaci prosto neverovatano.
l

loznica

pre 25 dana

pitam se da li ce delje navijati na finalu kupa ili ce 70% tribine cutati kao i inace
L

Laker

pre 25 dana

Uh Vladan je u ogromnim problemima, bas teska situacija za zvezdu, kako li ce do kraja..
B

Burek

pre 25 dana

Majdevac za Saldanju doktor fudbala