Miloš Milojević (Starsport)
Miloš Milojević (Starsport)

Milojević od sutra zvanično u Hamarbiju, oprostio se od Zvezde

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 23:28

Mladi stručnjak postom na Instagramu najavio novi angažman

Kuvalo se to tokom prve sedmice juna, najavili su takav rasplet i brojni švedski mediji tokom jučerašnjeg dana. Ali dileme više nema: Miloš Milojević, jedan od najuticajnijih saradnika Dejana Stankovića u stručnom štabu Crvene zvezde, sutra će i zvanično postati trener Hamarbija, potvrđeno je MOZZART Sportu.

On je danas doputovao u Stokholm, i zaključio detalje saradnje sa klubom koji trenutno zauzima osmu poziciju u švedskom prvenstvu. Na taj način biće ispoštovan interni dogovor koji je popularni Cokna imao sa Dejanom Stankovićem i sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom. Oni su mu obećali da mu neće praviti smetnje ukoliko dobije ponudu Hamarbija ili Malmea.

Izabrane vesti

Javio se Hamarbi, najviše zbog sjajnih rezultata koje je Milojević imao sa Mjalbijem pre nego što je postao deo stručnog štaba Crvene zvezde. Taj klub uveo je iz treće u prvu ligu i afirmisao se u Švedskoj. U toj zemlji mu živi porodica, što je uticalo na njegovu odluku da se ponovo vrati samostalnoj karijeri.

Oni koji su upućeni u dešavanja u Crvenoj zvezdi tvrde da je Miloš Milojević imao veliki uticaj na ovogodišnje rezultate osvajača duple krune. I navijači su prepoznali značaj momka sa slušalicama u ušima (na taj način održavao kontakt sa analitičarom).

“Zahvalan sam i ponosan na sve igrače i članove stručnog štaba zbog divne saradnje i druženja u poslednjih godinu i po dana. Posebnu zahvalnost dugujem misteru Dejanu Stankoviću što mi je pružio priliku da zajedno sa njim radim u voljenom klubu. Dobri rezultati i dobri ljudi zauvek će ostati u mom srcu. Jedino mi je žao što nisam osetio atmosferu prepune Marakane zbog korone. Ali znamo da su oni bili sa nama”, napisao je na Instagramu Miloš Milojević. 


tagovi

Miloš Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara