Miloš Milojević (©AlWaslSC)
Miloš Milojević (©AlWaslSC)

Milojevićeva dominacija u UAE: Preko Nikolića do duple krune!

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.24. | 02:53

Posle Kupa, srpski strateg sa Al Vaslom osvojio i titulu nacionalnog prvaka

Odluka da angažuju Miloša Milojevića ispostavila se kao najbolja u novijoj istoriji Al Vasla. Srpski strateg je pokorio Ujedinjenje Arapske Emirate već u prvoj sezoni u novom klubu!

Pre desetak dana doneo mu je trofej u nacionalnom Kupu, u nedelju i titulu prvaka države! Na oba pomenuta trofeja Al Vasl čekao je 17 godina, a bivši strateg Crvene zvezde doneo mu ih je u razmaku od svega nedelju i po dana!

Izabrane vesti

Al Vasl je do titule stigao dva kola pre kraja šampiona, pobedom nad prvim pratiocem Šabab Al Ahlijem, koji sa klupe predvodi još jedan srpski trener, Marko Nikolić (3:0). Posle neizvesnih i ne preterano sadržajnih prvih 45 minuta, domaćin je u nastavku dodao gas i sa dva pogotka u uvodnih petnaestak minuta drugog dela rešio pitanje pobednika, ujedno i matematički okončavši šampionsku trku.

Zanimljivo, bio je ovo četvrti međusobni okršaj Milojevića i Nikolića ove sezone u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Dva puta sastali su se u Liga kupu i još toliko puta u prvenstvu, a sva četiri meča dobio je bivši trener Crvene zvezde.

Milojević sa Al Vaslom ima ugovor na još dve sezone, ali ne bi bilo iznenađenje da ga ne 'odradi' do kraja i vrati se ranije u Evropu. Uostalom, pisali smo već da je mladi stručnjak jedan od kandidata da nasledi Arnea Slota u Fajenordu. O tome detaljnije čitajte OVDE.

UAE 1 - 25. KOLO

Nedelja

Al Vasl - Šabab Al Ahli 3:0 (0:0)

/Seferović 49, Lima 58, Dijalo 90+7/



tagovi

Al VaslMarko NikolićMiloš MilojevićŠabab Al Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara