Miloš Kruščić prvi pik za klupu Spartaka

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.24. | 19:26

Čeka se naslednik Nenada Lalatovića

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Subotice)

Posle brzog odlaska legende ruskog fudbala Aleksandra Keržakova, koji se nije najbolje snašao u ulozi trenera, kao čovek koji bi mogao da podigne tim u Suboticu je došao Nenad Lalatović. Iako je u početku delovalo da su se njegovi izabranici prilagodili na taktičke zamisli, rezultati u poslednjih šest kola pokazali su suprotno, te je pet i po meseci posle promocije došlo do sporazumnog raskida ugovora. Reklo bi se, na obostrano odobravanje.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama najbliži dolasku u Suboticu je Miloš Kruščić, nekadašnji fudbaler i deo stručnog štaba Spartaka. Tokom igračke karijere je osim plavo-belih igrao i za omladince Partizana, kasnije Palilulac, Zemun i Rostov, dok je kao trener vodio kadete Rada, Taraz, Liteks, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Zemun, CSKA Sofiju, mađarski Ujpešt. Poslednji Kruščićev angažman bio je u Kišvardi koja je u opasnoj poziciji za ispadanje iz elitne divizije mađarskog fudbala.

Od 2015. do poslednjih dana juna 2017. bio je Miloš Kruščić pomoćnik Andreju Černišovu na klupi Spartaka. Eventualni povratak na dobro poznato mesto bi možda bio ključ za spas tima da severa Srbije koji ne zna za pobedu na poslednjih šest utakmica i nalazi se u nezavidnoj situaciji kada je u pitanju opstanak u Mozzart Bet Superligi.

Piše: Oliver NAGEL


tagovi

Miloš KruščićSpartakSpartak SuboticaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara