Miloš Milojević: Razmišljali smo o Raduloviću i pre gola u Humskoj

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.03.23. | 16:07

Mladi streteg uoči meča protiv Napretka govorio i o Irakliju Azarovu

Novi kiks Partizana dodatno je približio crveno-bele osvajanju još jedne šampionske titule. Pitanje je dana kada će i zvanično ekipa Miloša Milojevića podići šehar i ostvariti prvi ovosezonski cilj. Četiri pobede do plej-ofa gotovo da i matematičkim crveno-belima garantuju šesti pehar u nizu.

Otuda i Zvezdin šef stručnog štaba ističe da će crveno-beli maksimalno biti fokusirani u Kruševcu kako bi u idiličnoj atmosferi dočekali reprezentativnu pauzu. “Svakako jeste motiv, gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč”, poručio je Milojević.

Izabrane vesti

Govorio je mladi stručnjak o kvalitetima Napretka.

“Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja”.


Prokomentarisao je strateg crveno-belih i teren u Kruševcu.

“Na to sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre”.

Istakao je Milojević da mladi Irakli Azarov ulaže veliki trud, kao i da ima priliku da se izbori za mesto u startnoj postavi.

“Azarov ima šansu da se izbori za takav status. Sviđa mi se njegov odnos, kao i energija. Normalno je da neki igrači ulaze, neki ispadaju iz forme. On je na dobrom putu da to uradi. Kada je bio u solidnoj formi, zadesio ga je problem sa virusom i nije dugo trenirao. Polako se vraća i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”.

Mladi Andrija Radulović koji se trenutno nalazi na pozajmici u Radniku iz Surdulice je postigao pogodak protiv Partizana i skrenuo pažnju na sebe.

“Radulović je igrač o kom smo veoma razmišljali i u decembru mesecu. Radi se o momku koji ima kvalitet, bio je u prvom timu i pokazao da ima kvalitet da igra i ovde. Drago mi je što se tako razvija, a o svim ostalim pitanjima će klub raspravljati kad se završi sezona. Svakako je naš igrač i jedan od onih koje pomno pratimo”.

Nije govorio Milojević o taktičkim varijantama za sutrašnji meč.

“To su pitanja, na koja sad ne mogu da dam tačan odgovor, ne zato što ne znam, već zato što bi to pomoglo našem protivniku u pripremi utakmice. Dobra je stvar što su i Pešić i Rakonjac u formi, a da li će biti od starta na terenu zajedno ili ne, na to moraju navijači da sačekaju i vide kada utakmica počne”.


tagovi

Miloš MilojevićAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara