""
""

Mislili ste da se u Bangladešu ne igra fudbal, a tamo utakmice gleda po 40.000 ljudi

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.04.14. | 18:02

Ivan Kurtušić prenosi informacije sa lica mesta

Karijeru je gradio u Crvenoj zvezdi, Vojvodini, Smederevu, Obiliću, Sinđeliću, a od nedavno se Ivan Kurtušić se nalazi u Bangladešu.

Igra za klub Šeik Rasel.
Parafirao sam ugovor do leta, a sa mnom u klubu je i Miroslav Savanović iz Jagodine. Liga ima 12 klubova, igra se po trokružnom sistemu, a na programu su i dva kup takmičenja. Moja ekipa učestvuje i u Ligi šampiona Azije, u grupi je sa predstavnicima Pakistana, Šri Lanke i Severne Koreje, a odatle prva dva tima idu u osminu finala”, podseća Kurtušić.

Izabrane vesti

Kakva je situacija u domaćem šampionatu?
U prvenstvu smo treći, prvoplasirani nam beži četiri boda, ali je odigrano tek deset kola. Utakmice se igraju na nacionalnom stadionu na koji dođe po 40.000 navijača kad igraju najbolji sastavi“.

Imate li ponovo šampionske ambicije?
Prošle sezone smo uzeli sva tri trofeja, želimo to da ponovimo. Za sad sve ide super, dobili smo poslednja tri meča. Mogu biti zadovoljan poslednjom partijom, proglašen sam za igrača utakmice”.

Kakva je situacija sa brojem stranaca?
Svaka ekipa može da ima sedmoricu stranaca, a četvorica mogu da budu u igri. Inače, u Bangladešu vole igrače i trenere sa naših prostora”, zaključio je Kurtušić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Ivan KurtušićBangladeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara