Aleksandar Mitrović, © AFP
Aleksandar Mitrović, © AFP

Mitrovića suspendovali tri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 18:54

Fulam bez srpskog napadača u osetljivom delu sezone

Teški dani na Krejven kotidžu. Nastavljen je Čemšpionšip, Fulam je oba meča posle pauze izgubio (od Brentforda na svom terenu i Lida u gositma), a u osetljivi deo sezone, kad se lomi s koje će pozicije u doigravanje za Premijer ligu ulazi bez Aleksandra Mitrovića.

Najboljeg igrača i strelca tima Disciplinska komisije Fudbalskog saveza Engleske kaznila je tri utakmice zabranje igranja, pošto je na subotnjem meču sa Lidsom, na Eland roudu, prilikom građenja, udario laktom u Bena Vjatsa. Isprava sudije na stadionu nisu primetile taj potez srpskog reprezentativca, da bi naknadnim pregledavanjem snimka utvrđeno da je kriv i odrezana mu je kaznu od tri meča supsenzije.

Izabrane vesti

To znači da će ekipa Skota Parkera bez prvog strelca lige (23 gola) morati da igra protiv u utorak protiv Kvins Park Rendžersa, u subotu protiv Birmingema na svom stadionu, a biće lišena pomoći 25-godišnjeg centarfora i u jednom od najvažnijih mečeva u ovom ciklusu, na stadionu Siti graund 7. jula, kad gostuje Notingem Forestu. Upravi su Šumari za vikend iskoristili loše rezultate Fulama i stigli na na tabeli, pa trenutno na četvrtoj poziciji zbog bolje gol-razlike.

Mitrović će se vratiti na teren 11. jula kad Fulam bude dočekao Kardif. Do kraja Čempionšipa ostalo je još sedam kola.



tagovi

Aleksandar MitrovićFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara