Nemanja Motika (©Reuters)
Nemanja Motika (©Reuters)

Motika: Moja najbolja izdanja tek slede, nije lako izboriti se

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.05.22. | 13:51

"Imamo fantastične igrače na svakoj poziciji, ali verujem u sebe i imam puno prostora za napredak", kaže mladi fudbaler Crvene zvezde

Velika su očekivanja od Nemanje Motike u Crvenoj zvezdi. Nekadašnji đak Bajern Minhena doveden je zimus za 1.500.000 evra, ali još se privikava na novu sredinu i crveno-bele. Sa 19 godina planiran je da bude standardan bonus za Superligu u timu Dejan Stankovića sledeće sezone, dok u ovoj postepeno dobija šansu.

Dosad je nastupio u 13 mečeva, odigravši 251 minut tokom kojih je dao gol Radničkom iz Kragujevca u pobedi 4:1.

Izabrane vesti

Ističe mladi fudbaler da mu svaki minut na terenu znači i najavljuje da njegova najbolja izdanja tek slede.

"Velika mi je čast što trener kao što je Dejan Stanković ima poverenja u mene. Postigao sam jedan gol do sad, na utakmici protiv Radničkog, ali moja najbolja izdanja tek slede. Mlad sam igrač i strpljivo ću čekati svoju šansu, koja će siguran sam doći posle odličnog rada na treninzima. Nije lako izboriti se, imamo fantastične igrače na svakoj poziciji, ali verujem u sebe i imam puno prostora za napredak", rekao je Motika za klupski sajt.

Crveno-bele u sredu očekuje polufinalni duel kupa sa Novim Pazarom. Biće to nova prilika da Motika zaigra.

"Do kraja sezone imamo još nekoliko utakmica, ali moramo da budemo maksimalno skoncentrisani isključivo na svaku sledeću. Trenutno razmišljamo o Novom Pazaru i to je jedini ispravan put ka duploj kruni. Mnogo puta ove sezone su napravili problem favorizovanim ekipama i mislim da nisu slučajno stigli do same završnice najmasovnijeg takmičenja. Moraćemo da odigramo na visokom nivou kako bismo prošli u finale, a kada mi igramo dobro, retko koja ekipa može da nam parira".

Poručio je Motika navijačima da će ekipa dati sve od sebe da ponovo osvoji "duplu krunu".

"Navijači su bili uz nas na svakoj utakmici, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. Cenimo njihovu podršku koja nam u trenucima kada nam ponestane snage daje potrebnu energiju kako bismo stigli do željenog cilja. Svesni smo koliko im znači prošlogodišnja osvojena dupla kruna i upravo zbog toga ćemo učiniti sve kako bi i ove sezone imali razloga za slavlje", najavio je mladi vezista.


tagovi

Nemanja MotikaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara