Komentari na vest

Motika: Moja najbolja izdanja tek slede, nije lako izboriti se

r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Zao mi je ovog momka ali nikad nece biti igrac za Zvezdu ovi sto lupaju o njegovij fizikoj spremi i izgledu bez majce su vise nego smesni... pa tako fuzicki spreman udjes 15 min pred kraj i ne mizesnikog da pretrcis od igraca koji su celu utakmicu na terenu... koja fizicka sprema...njega je ovde uvalio neki jak menadzer jer jedino je kod terzica mogao da uzme neku proviziju
G

Gista

pre gotovo 2 godine

Uvalio im Bayern .....
@

@@

pre gotovo 2 godine

Rimasa Kurtinaitisa
Z

Zleks

pre gotovo 2 godine

Ne znam koliko pratite Nemački fudbal a pogotovu niže lige tamo ali dečko dolazi iz Regional lige koja je po kvalitetu kao nase treće lige!Pa nije Bayern sisao vesla,što nam nisu prodali Musijalu ili ostale klince koji ponekad igraju za prvi tim?!
I

Iks Tb

pre gotovo 2 godine

Ovo ce se zavrsiti kao sa Babunskim kada je dosao iz Barselone B..
G

Gx

pre gotovo 2 godine

Ne znam braca iskren da budem očekivao sam malo vise od ovog momka,ako vec iz Bajerna dolazi malo da odskoci od nasih mladjih igraca,iskreno nista bolji,mali radulovic,stankovic,su mnogo bolji tehnički a i fizički...tako da se ne nadamo nesto preterano,i da čuvamo nasu decu jos godinu,dve,bice,dobro...pa i njemu sve najbolje,mozda stvarno proradi pa da nam bude drugi Perica Ognjenović...malo podseća na njega kao lik;-)
Д

Дух који хода

pre gotovo 2 godine

Физички бољи од њега? Па зар ниси видио како он изгледа без мајице или заборављаш да је дошао из Бајерна који има невјероватно физички спремне играче
x

xaeaxeweaxea

pre gotovo 2 godine

teska motika od igraca ako smo iskreni za sad nista pokazao nije
M

Mecava

pre gotovo 2 godine

Dečko je mlad i naravno da mu treba vremena da se navikne na ligu ali tako smo mogli čekati i nekog iz naše škole a ne da plaćamo Bajernu za igrača kojeg treba čekati.
K

KLIK1991

pre gotovo 2 godine

Gnabri, Koman tu bi dobio sansu, ma da slazem se al juce, i taj Vidovic sto dobija sansu kao onaj Zirkze ili ti kako vec par utakmica kad je sve odluceno i putuj na pozajmice, decko pametan izbor napravio, prodje pripreme, precisti se i preslozi ekipa i eto od njega i golova i svega....radi se pametno u prvih 6 meseci sa igracima, dozira se minutaza da ne bi da se nije prilagodio odmah bio promašaj, nema pritiska....

Marko Mitrovic

pre gotovo 2 godine

Daj bože, ali ne deluje tako.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Podroška motiki.Jedan nemanja vidić je sa 22 dobio ozbiljniju šansu u zvezdi,nikola žigić do 24-te igrao drugu ligu.Samo jako malac.
M

Ma šta kažeš

pre gotovo 2 godine

Vidić i Žigić su došli maltene za džabe, a ovaj je plaćen oko 2 miliona evra. Za tu cifru mora da pokaže kvalitet bar u našoj ligi. Sledeće sezone će sve biti jasno, može ili ne može.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

@Ma sta kazes- ako nisi balavander onda nemas pojma o fudbalu. decko ima 18 godina, u nemackoj oznacen kao veliki talenat, dosao u nasu ligu, privikava se na sve (sistem, ekipu, grad, kulturu). Kad prodje odredjeni period privikavanja i pripreme sigurno ce pokazati mnogo vise. Plus toga daje motivaciju i ostalim mladim igracima da podignu svoj level igre. Secam se dok sma se bavio trenerskim poslom mladjih uzrasta, kad dodje novi igrac koji je bolji od ostalih pocnu i ostali ubrzo da daju svoj maksimum. A Gajic pokazuje da je to slucaj i sa seniorskim igracima kad dobiju dobru konkurenciju. Zato imam veru u ovog momka, samo da mu beogradski nocni zivot ne udari u glavu.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Prvo je bila priča da je plaćen 2.5 miliona evra, sada u tekstu piše 1.5 miliona evra. Verovatno ni jedna zvanična cifra i kod kupovine i kod prodaje igrača nije tačna, da bi se nešto uštinulo za sopstvene potrebe. Koliko god da je plaćen, velika je cifra. On ima iskustva igranja iz Bajerna 2, već bi trebao da pokaže kvalitet u našoj ligi. Ako i sledeće sezone bude dobijao malo šansi da igra kao ove, i bude igrao kao sada, onda je pitanje da li je vredan tih miliona. Nadam se da će eksplodirati sledeće sezone, ali to su samo želje, videćemo.
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Digla se kuka i motika, pitanje da li je dosao za 2.5,ili 1.5 mil.ko ce mu ga znati?? Ono sto je pokazao, je prosek-cak je onaj Mustafa koji igra na pozajmici pokazao da bi bio bolje resenje kad ode Katai nego ovaj Motika..... Ima vremena, ali mali Stankovic i Radule ce verovatno napraviti vece karijere od ovog momka sa cudnim prezimenom.
I

Ima

pre gotovo 2 godine

Iskustvo nastupa za BaYern 2 ali ta ekipa se takmiči u 4 ligi ,amateri tako da to nije parametar nikakav?
P

Puna podrška, ali...

pre gotovo 2 godine

Kada čitam izjave naših fudbalera, uvek isti izrazi: "maksimalno skoncentrisani", "igra na visokom nivou", "podrška navijača nam znači"... Sve je to lepo, ali reci ga brate da zvuči da misliš sve iskreno... Inače je dečko veliki talenat, samo napred!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Majstore oni su samo fudbaleri a ne članovi debatnih klubova.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

I u svojoj generaciji ima žestoku konkurenciju na svojoj poziciji. Lučić i Babić!
Т

Тунгт

pre gotovo 2 godine

Дечко је са 19 година импресивно физички спреман, али гурана је доста времена формација са 2 шпица, мислим да једном за свагда треба пресећи са Павковом и играти са једним шпицем стално и онда иза Охија да се проб Иванић, Катаи и Мотика са њима, то би функционисало јер је Мотика потпуно различитих карактеристика и има ту брзину која фали. Наравно упитно је колико овај момак може у бункер условима наше лиге и спором фудбалу. Против пролетера играч као Катаи је пола победе већ, али кад се игра на пример против Челсија, играчи попут Мотике, Радоњића и сличних су главне узданице. Џаба Катаиу што је технички егал са њима, кад га поједу за вечеру. Дакле све зависи за које услове склапаш тим.
B

Bože dragi

pre gotovo 2 godine

Dokle ide ovo ludilo, sklapanje tima za Čelsi 😁
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Bez obzira što ti je komentar logičan, istovremeno ne nebuloza. Motika je levo krilo, zapravo levi krilni špic. On desno ne ume, a pored Kataija i Ivanića, će standardnu šansu na levoj strani videti za 3/4 godina kad ovu dvojicu matoraca izvuku s terena na taljige. Ovaj tip igrača mora igrati u tandemu sa pokretljivim špicem kakvog ne pamtim u Zvezdinoj istoriji, plus brzim kolegom na drugom boku (nešto tipa Randjelović), i na kraju, još polušpic/paker koji ima i šut sa distance i (najvažnije) sposobnost da igra na prvi dodir. Zato se mnogi kod nas ne uklapaju, a mogli bi, inače. Još uvek se ložimo na te Marine, Kataije, Ivaniće, odnosno "majstore" koji osim u Srbiji ne mogu da se probiju u prvu postavu bilo kog ozbiljnog kluba na svetu.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Skrabotina, uz duzno postovanje, pises samo skrabotine. Pojma nemas.
C

Chacarita

pre gotovo 2 godine

Samo polako decko, imas sve vreme ovog sveta. Strasan igrac ce ovo biti.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Motika nista nije pokazao a opet se vidi ogroman talenat.nadam se da ima nemacku disciplinu i radnu etiku i ja licno verujem da ce pokidati sledecu sezonu.
0

020202030

pre gotovo 2 godine

Decko dosao pre 3 meseca
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Nije pokazao jer igra svaku 5. utakmicu po 10 minuta. Pa ni Ohi nije pokazao jer mu Stankovic daje po 45 minuta. Cim je dobio celu utakmicu, dao je 2 gola. Ajde malo iskulirajte, promasaj je tek kad se odigra 30 utakmica i nista ne uradi. Mozda ce Motika da bude bolji od Kataija, samo mu trebaju utakmice u nogama
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Lazare nisam napisao da je promasaj..
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Treba dečku pružiti šansu, vidi se da ima veliki potencijal. Ne treba gomilati bzvz pojačanja
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Igrac od preko 2.000.000,00 € sa platom i porezima a dao je koliko golova?!
0

00000

pre gotovo 2 godine

Decko 19 godina, dosao pre 3 meseca. A inace, sta se ti brines o tome simo, kako jojić ovih dana? 😂
M

Maljevic

pre gotovo 2 godine

Pitaj zeksa
@

@Sima smarac

pre gotovo 2 godine

Budi strpljiv, vec od avgusta ce se saliti i poigravati sa vasim galaktikosima!
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

A idalje ima bolji debitanstku sezonu shodno minutazi nego Suma.
Г

Гост...

pre gotovo 2 godine

Кутињо 140 милиона, без плате и пореза, а колико је дао голова за Барселону...
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Zaboravih da pitam a gde je Rišario?!
@

@Sima smarac

pre gotovo 2 godine

Risairo je jos malo pa tamo gde i Suma!
J

Jojic Samrokojevic

pre gotovo 2 godine

Kako se sima brine za sampiona :D ne brini se simo, sve je to pod kontrolom :D
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Vidovic, od koga je bio bolji, dobija sansu u Bajernu... Osim Erakovica(da nema bonus pravila) najmladji igrac Mirko Ivanic u prvoj postavi sa 29 gofina
0

019292

pre gotovo 2 godine

I 5. titula u nizu!!!
J

JT

pre gotovo 2 godine

Kakvih 29 Gofina, samo je jedan Gofin.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Izvini Mozzart nije nadležan za obdaništa već za klubove sa uspehom. A ovaj tim i ovakva politika to garantuju, tako da promeni glasilo gde ćeš da se žališ.