Komentari na vest

Motika pokazao da je živ! Zvezda i bez najboljih prejaka za Nefči

N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Naslov za nekoga ko nije gledao utakmicu.Motika nije nista pokazao na desnoj strani koja nije njegova.Pripremna utakmica,a Prucev ili Mituljikic i ostali koje bi trebalo videti sede na klupi,a igra Srnic!.Nista sa ovim trenerom necemo uraditi..I dalje nema igre ideje.Ni nasta to ne lici..
Ž

Žak Vilnev

pre preko 1 godinu

Zvezdi nedostaju kvalitetan napadač i dva kvalitetna vezna igrača za proleće.A na leto remont za ligu šampiona.Mnogo se najavljuje pre svakih priprema i prelaznih rokova,a malo toga se radi.
G

Gkl

pre preko 1 godinu

Mijatović katastrofa samo smetao
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Ovo je nova pobeda na pripremama ako se po jutru dan poznaje bice treca Dupla Kruna za redom.
m

mozda gresim

pre preko 1 godinu

ali Milojevic ne moze ovo da izgura... ovo danas potpuno besmisleno niti je prva postava niti je "kombinovan" tim...kostur tima se ni ne nazire pola priprema proslo mi ideju u igri ni ne naziremo ne znam ali ovo ne izgleda dobro...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

E ovo je jedan jako glup komentar!!!!! Ali ono bas bas glup......... Pa kad da proveri ove igrace, kad da im da priliku, ako ne u priopremnoj protiv Nefčija???????????
U

Upitan

pre preko 1 godinu

Za sada ok, jedino napad nikakav, ah da pa još uvek nemamo napadača.
p

pdk

pre preko 1 godinu

Za sta se razigrava Krsticic??
T

This

pre preko 1 godinu

Loše igrao danas
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Pa za prodaju naravno,mislis da zive od vazduha,nemaju oni arape,amere i slicne plastike za koga navijas.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Kako su krenuli Mustafa ce biti centarfor,sto mozda i nije lose-ako se istrpi bice bolji od Kukubalija dionija i slicnih resenja. Sta reci za Sanoga rodu micka borjana i dedu krsticica,pankova,I na pripremama deluju kao rekreativci,koji su davno otisli u penziju. Jako stara ekipa,i ona ce biti nosilac. Motika ce i dalje biti u 2planu,zrtvuju Mustafu da bi njega gurali na silu,jer je preplacen. Miloje ima zamisao da od Mustafe napravi spica,iako decko nikad nije igrao tu,ali u odnosu ma Kukubalija,dionija, bar se trudi i moze da klikne i bude najveci dobitak.
T

This

pre preko 1 godinu

Mustafa je brz i mlad igrač,Motika je mrdnuo sa mrtve tačke
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Slazem se sa tobom. Mustafa ima neverovatne fiz.predispozicije i jako dobru startnu brzinu. Svidja mi se ideja da on bude u spicu pa i rezerva Pesicu ili pojacanju. Jer u nekim situacijama mozemo u napadu dobiti neverovatnu dubinu i brzinu za cuvanje. Desno Bukari, levo Mitrovic spic Mustafa pa jos i da se ukrstaju. Jako nezgodno za cuvanje. Milojevic ima plus. Lekovic izgleda jako moćno pleni pokretima, milina je bilo videti ga sa Erakovicem u paru nasa deca. Momenat je idealan izgurati ih i dati im minute.
c

cccc

pre preko 1 godinu

mitrovic levo ivanic sredina bukari desno napred katai i mustafa
g

gx

pre preko 1 godinu

Motika bio živ 20 min...ali onaj mali Rus je dobar ..
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Mislim da Vasiljevic zasluzuje vecu minutazu, nekako Borjan pada sa formom. Desni bek Nikolic je bas nikakvo pojacanje, gori je od Gobelje. Odbrana, napokon smo mozda napravili dobru stvar sa Dragovicem i Erakovicem, i ja bih sa njima napao Ls. Jel realno bolje necemo naci. Desni bek Rodic vec klasika, nadam se u ovog Azarova da ce pokazati znanje., inace smo i tu najebali. Sredina, nase najvece pojacanje je ozbiljnost i zdravlje Sanoga, jer je jedini i najbolji zadnji vezni. Kanga, Ivanic, vec klasika mogu da naprave razliku, znaju da i kiksnu. Levo krilo ili krilni napadac je Mitrovic decko je ozbiljan igrac. Desno Bukari, Motika. Katai kao drugi spic, i za drugo poluvreme. Mijatovic klinac da ima vecu minutazu jer je bolji od Pesica. Mustafa, Srnic, Krsticici i jos ko ima tog ranga uopste nisu za zvezdu.
T

This

pre preko 1 godinu

Dobar Nikolić, bolji od Gobelje
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Malo preterujes sine, Lazar i Mustafa su solidni i najvaznije mladi igraci koji ako se budu forsirali mogu da budu pogodak,dok si za dedu Krleta i gobelju,pa i Bokicu u pravu.
N

News

pre preko 1 godinu

Mustafa je igrac za Graficar u najboljem slucaju ali se uporno forsira u Zvezdi.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Катаи је доктор фудбала за све до једног.
N

Novi golman

pre preko 1 godinu

BORJANU HVALA ZA SVE,ALI NJEGOVO VREME JE PROSLO,VASILJEVIC MORA DA BUDE PRVI GOLMAN!
D

Delija02

pre preko 1 godinu

Vasiljka da su pustali prosle godine bar na pola utakmica u domacem prvenstvu do sada bi bio golman ipo,ovake ne da Borjan bice muke i ove godine ne daje nikom da brani sve juri neke rekorde
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Azarov mora češće na levog beka na proleće a Rodić da pomaže sa klupe. Ili na smenu, po jedan meč. A ne da gledamo Rodića (svaka čast za sve do sad ) kojem je duša u nosu a minut 18.
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

neverovatno je da Motika sedi na klupi ovom Mustafi,igrac bez golova,asistencije i driblinga
T

This

pre preko 1 godinu

Mustafa je brz isto ko i Motika,ali robusniji od njega
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Vezni red je kičma svake ekipe! Zvezda cele jeseni nije imala vezni red, a vezni red su sačinjavali Sanogo, Kanga, Kangva, Krstičić, Srnić! Trener na ovim pripremama ponovo uigrava iste škart igrače, sa kojima smo osvojili “odlično” poslednje mesto u grupnoj fazi LE! Danas smo još jednom na pripremama videli Kangvu i Mustafu! Blagi UŽAS! Ovaj trener (kome neću ime da pomenem) misli da smo mi navijači Zvezde debili! Igra spora, bez tempa, bez kreacije, bez ičega normalnog! Ovaj će trener postaviti nove standard na Marakani, na proleće će u proseku biti 100-200 gledalaca (tu ne računam one stalno zaposlene na severnoj tribini)!
T

This

pre preko 1 godinu

Kangva bio dobar
B

Botovanje

pre preko 1 godinu

@Corleone... Nisi ti video stadiona i Marakane klinac,osim drzanha telefona u rukama po 24h i spamovanja poruka protiv Zvezdine uprave nista drugo ne znas da radis,to je cinjenica koju znaju svi ovde!
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...kanga nije kriv sto je vec godinama jedini igrac koji zna da prenese loptu sa nase na njihovu polovinu pa su to skautirale sve ekipe i igraju samo da njega zatvore, otuda i greske, jer je pod pritiskom cim primi loptu...sanogo je jedini defanzivni vezni koji je pokazao da na evropskom nivou moze da se nosi sa najboljima ali u ovakvim utakmicama, koje nisu tvrde, on ne koristi svoj najveci kvalitet (snagu) i iz istog razloga nije toliko dominantan ni u domacoj...kangva nema ni ono sto kanga ima ofanzivno, ni ono sto sanogo ima defanzivno tako da je samo malo jaca i brza verzija nikolica i slicnih...
C

Czz

pre preko 1 godinu

Krsticic kao ujak igraca pozvan da popuni termin
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Imam 40,prvi put da ne gledam pripremne utakmice a da imam vremena,nijedno pojacanje,igraci od sto godina bez snage,Katai,Ivanic,Kanga svaka cast manje ili vise ali muka je gledati ih vise kako se sa Rodicem vuku po terenu,Borjan sa njegovim ispucavanjima,Milunovic koji usta ne zatvara,Gobeljic tatin sin,Srnic univerzalni vojnik,Krsticic bez daha.....Jos ako vrate Degeneka.Jedino Kangva,Bukari,svi mladi igraci sem Veljkovica,Erakovic su gledljivi,mi bre nemamo napadaca nikednog trenutno!Pesic povredjen,Mustafa za graficar lagano,Sanogo te ide te ostaje..Mislim da ova uprava ne zna sta da radi sa ovim skartovima svima su priduzili ugovore a u brate mnogo kombinacija imaju,i dunsteri si za ozbiljan posao.Zamisli dovedes Lazara desnog beka i sad Argentinca a placas Gobeljica kao treceg beka 30000 eur mesecno eeej,Krsticic,Sanogo isto masne plate,ma totalni debilizam
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Nikakav debilizam vec kombinacije. Narpao Terza lovu sa igracima sa kojima je u dilu. Niko brate ne trci. Krila spora sredina .trci manje od protivnika. Bekovi glume krila. Krateri iza njih. Nema timskog napada i odbrane. Igra se svodi na to sto Katai ili Pesic urade. Balon od bekova u 16. Mitrovic i Motika mladi brzi igraci avaj Terza ne moze da se ugradi bolji je Bukari koji istrci kontru ponekad ali ga nema da pokrije u defanzivi. Kanga glumi nivo a na svakoj utakmici ima kiks iz koga primamo gol. Sredina Micko, Kangva, Prucev. Spoljnji Mitrovic i Motika i u spicu Katai ili Pesic. Pustiti Dragovica. Prodati Ivanica koga takodje retko vidjam u odbrani.
A

AcoAco3333

pre preko 1 godinu

Najvece Zvezdino blago trenutno je Stefan Mitrovic! Odlican igrac koji ce za pola godine do godinu dana sigurno vrijediti mnogo, finansijski ali i na terenu kao igrac! Nadam se da nece otici bar jos godinu dana i pogotovo ne za onih standardnih Terzinih 1-2 miliona! Sto se Mustafe tice, ja ne znam sta ovi u njemu vide! Igra bez mozga na snagu bez ikakve tehnike ili nekog drugog kvaliteta! Sta mu vrijedi brzina kad nista drugo nema... Ima mozda dobrog menadzera i to je to...
P

PG

pre preko 1 godinu

Čoveče,jel si ti gledao danas utakmicu.Mitrović je svaku loptu izgubio.Sem brzine on nema ni t od tehnike.Kad bi naučio bar jednu fintu pa da može nekoga da prođe a ne da pretrčava(ako uspe i to).Mustafa nije zalutao u Zvezdu,on je zalutao u fudbal.Od četrdesetak IGRAČA na današnjoj utakmici 5-6 su solidni 5-6 liče na igrače ostalo pojma nema.Pre 40-45 god.kad sam ja pikao loptu ti igrači ne bi bili standardni u Vojvođanskoj ligi.Oni bre azbuku fudbala ne znaju a to je primanje i dodavanje.Ova bek Nikolić više je prolaza na fintu imao od Motike i Mitrovića zajedno.Igrači iz 91 i ranije(Aćimović Pižon ,Karasi,Janjanin,Piksi,.....)i ovi sad Nebo i zemlja
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Да ли ти гледаш фудбал или ти портали обликују мишљење? Катаи да је спавао на крилу, више би урадио него Митровић данас.Звездаш сам и поштујем све наше играче, али терен је једино мерило.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Cemu li sluze ove tekme,ima jacih termina u bg-u,bolje se istrci kvalitetnije...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

cemu sluze pitas se? sluze da se pokaze da nesto rade a veze sa pripremim nema... povedes 50 igraca i ocekujes da se ekupa uigra...
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Ne bas upecatljiva i konkretna igra Zvezde, ali se pise pobjeda i sigurno podize samopouzdanje igracima. Milojevic izmiksao sastav i pruzio ovim mladjim igracima da se pokazu i prikazu sta umiju i koliko mozemo da ocekujemo od istih. Primjetno je da je Azarovi danas bio puno bolji nego prije dva dana i da pokazuje obrise ljevog beka a isto tako ali suprotno Mustafa zalutao na utakmicu ili mu cinjenica ne lezi ova uloga spica u napadu...sto opet implicira da mora na pozajmicu ili mozda prodaja. Na zalost niko me nije odusevio pa ni Motika koji je zabio taj jedini gol ali ga u dosta situacija nema ili ne isprati napad do kraja. Opet cemo sigurno morati da se oslanjamo na one najiskusnije i nosice igre, sa miksom ovih mladih koji obecavaju, ali jos nisu u stanju da nose igru Crvene Zvezde i budu oni koji rjesavaju utakmice. Potencijali da, ali rjesenje jos ne!!!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Najskuplji junior u povjesti daje gol Azerima?!BRAVO.
v

van

pre preko 1 godinu

Ovaj Mustafa samo brz, ovako nista. Ne daje golive, ne asistira, nema dribling....nista.
N

News

pre preko 1 godinu

Ima dobrog menadzera
D

Drakče

pre preko 1 godinu

Apsolutno si u pravu, isto i ja mislim, ma svi to vidimo. Pozajmica.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Prica se da ide na pozajmicu u Vojvodinu. Inace se slazem sa komentarom da nema kvalitet za Zvezdu. Bio je na pozajmici u Novom Pazaru onomad, tamo je za nijansu bio konkretniji i prodorniji, ali nista vise od toga. Smatram licno da je Zvezda prevazisla igrace ovakvog profila i da se ubuduce moraju birati strana pojacanja koja ce praviti ozbiljnu razliku na terenu. U protivnom, nema svrhe da zauzima mesto nekom nasem mladom igracu. To je moj rezon.
N

News

pre preko 1 godinu

Mustafa nije pravio razliku kad je igrao za Novi Pazar, Kolubaru i Radnicki Sremska Mitrovica. Ne moze se od njega ocekivati da pravi razliku u Zvezdi.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Da se golman nije razbranio i da su imali malo vise koncentracije u zavrsicama lagano je moglo da bude 5,6-0 i to veoma lagano.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Da je babi ona stvar bila bi deda. Nije mi jasno zašto se gubi vreme proveravajući Gobelju, Srnica, V, Nikolica, Krsticic a i jos par njih kad se znaju njihovi maksimumi. Treba ih pokloniti nekome ako niko neće na tribine pa neka navijaju I nikad vise ne praviti takve greške i dovoditi polovnjake.
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Velika beda od tima. Da li je moguće da već nekoliko godina, Crvena Zvezda ne može da dovede iole dobrog špica? Nikada do sada se nije desilo da Zvezda nema centarfora u timu. Pa milioni fudbalera po svetu igraju fudbal, a mi igramo sa lažnom devetom. Velika sramota i bruka !!!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kako se nije desilo da nemamo? Tebi su dani sa Jevtićem, Kaluđerovićem, Lekićem, Ožegovićem... smatrani da smo imali centarfora.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Necu mnogo da mracim iako bih mogao. Reci cu samo da moramo mnogo da podignemo nivo igre ako cemo da stremimo ka nekom visem nivou fudbala. Neki nemaju vise mesta u Zvezdi. Svetle tacke Prucev i Azarov. Obavezno dovesti specijalistu za izvodjenje prekida. Motika, mlako je to. Aktivan da, koristan, uglavnom ne.
1

123fanki

pre preko 1 godinu

Drugopozivci blagi užas... Prucev uzas Azarov uzas V. Nikolić uzas Mustafa ni glava ni rep Jbt mi nemamo 9 igrača koji su kvalitetni
l

lol12

pre preko 1 godinu

Ne gubi se kad ne znas nista o fudbalu.Ko god misli da na drugoj pripremnoj utakmici se moze pruziti neka ozbiljna partija i da ti ne otpadaju noge posle 2 trka taj nije video stadiona.Bez 7 startera smo igrali danas i opet lopta konstantno u nasim nogama bila.Da se golman Nefcija nije onako razbranio bilo bi ,,kakva igra,surova dominacija" a sad sve ladje potonule jer je samo 1:0 na pripremnoj utakmici.Ovo sad sluzi samo da igraci osete teren,ne i da dominiraju.Tome sluze zvanicne utakmice.
H

Hero

pre preko 1 godinu

Miloš Milojevic je krs trener!
Ч

Чика

pre preko 1 godinu

Нај светлија ствар у данашњој утакмици је по мени управо печат тренера. Пресинг, посед, и то без обзира на избор играча. Имам утисак да ћемо у будућности гледати модерну и лепу игру звезде.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Dominacija sa drugim timom svih 90 minuta.Trebalo biti 4-5 razlike ali losa zavrsnica i hvatanje za misice posle 20-25 minuta igre je normalna za ovaj deo priprema.
G

Gost566

pre preko 1 godinu

Mrsavo mrsavo, premalo prilika ,ovo je trebalo da je normalan trener da bude 3:0
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Milunovic, Pankov, Srnic, Krsticic, Gobeljic. Hvala i dovidjenja, apsolutno ste beskorisni.
r

rZa7

pre preko 1 godinu

Nisi gledao a, Gobelja bio odlican
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Svaka cast, bio odlican protiv Nefcia, i klubova iz drugih ili trecih liga. Nama treba bek koji igra fudbal, a ne koji dijeli platu sa Terzom i Mrkelom.