Komentari na vest

MOTM Braim Dijaz: Džud je sjajan, ali mi smo veliki tim

D

Delija penzioner

pre 3 meseca

Zbog stručnjaka sa arene , prosto izgubiš volju da gledaš fubal , trebalo bi da prenose utakmicu a ne da pričaju o statistici , i da komentarišu o timovima i igračima o njihovim privatnim životima , da prastanu da favorizuju tim na utakmici za koji oni navijaju , verovatno zbog odigranog tiketa na kladionici , kako da nije spomenuo koliko udaraca po nogama je primio B.Diaz , i da je sudija priznao gol Real bi sigurno okrenuo utakmicu , Lunin je Lajpcig ubio svojim odbranama , videlo se da su za klasu bolji .
A

Apis1917

pre 3 meseca

Brahim zvani bubica...Kalio se u Milanu i došao spreman ko zapeta puška.Svaka čast
B

Brzo cete vi

pre 3 meseca

Na etihad a tada taj sjajni tim sve ispod 5 komada ima da slavi...
H

Hss

pre 3 meseca

I mateu lahoz svi znamo za koga je naginjao dok je sudio je priznao da je cist gol ponisten lajpcigu
z

zmagole

pre 3 meseca

Vidim da ovde kao i lazni analiticar sa Arene potenciraju lose sudjenje. Poslusajte sta ce sutra reci Dejan Nedic na RTS-u koji je itekako strucan za razliku od ovog sa Arene. Sudijska odluka vrhunska, zapravo jedina greska mu je sto onde nije dao zuti Karvahalu za start nad Simonsom. Osim toga odsudio utakmicu za 10. Onaj sa arene "strucnjak" mu zamera sto nije svirao faul u napadu kad je odgurnut Karvahal, a ne kapira da je on pustio prednost jer je Real bio u opasnoj kontri.
D

Dejan Nedic strucnjak

pre 3 meseca

Jasno mi je ko si ti čim je za tebe taj šarlatan stručan.
7

777

pre 3 meseca

Da je lajpcig postigao taj neregularni gol i poveo,druga bi priča bila na terenu.Sigurno bi izdominirali do kraja i vec u prvom meču obezbedili prolazak dalje.Nista se tu Real ne bi pitao ni u Madridu.Kvalitetom je lajpcig ipak bar klasu iznad,ali Kraljevski klub ima sudije na svojoj strani.Perez podkupljuje i mafija kao i u La ligi.Samo ce nijansa i pljacka pomoci i odvesti Real dalje.Veceras su u punom sastavu dali svoj maksimum u kooperaciji sa arbitrima i VARom,protiv mocnog rivala.A i ti navijaci Kraljevskog kluba,kako ih samo nije sramota da se raduju i nasladjuju pobedama i trofejima.Kako reče u više navrata neko ko često komentariše vesti o najtrofejnijoj ekipi Sveta,ne mogu to biti dobri ljudi,svi oni koji vole Galaktikose.

Realno123

pre 3 meseca

u punom sastavu hahahah i lajpcig za klasu iznad. Za ovakvu izjavu moras bas da mrzis. Real vez 4 5 vaznih igraca a laipzig koji se jedva provukao iz grupe pa zvezda ih saterala u 16 hahahha
G

Goog

pre 3 meseca

Real vise od popa ls nije uzeo posteno kako samo krali atletiko,bayern puta pa onaj sraman penal protiv juvea,pa rulomet protiv psg nikad im sudije nisu stale na zulj
V

Var soba

pre 3 meseca

Nikad ne bi dobili da vas sude godinama ne guraju jako ljigav klub
J

Jojo

pre 3 meseca

Utakmica bi isla u totalnom drugom pravcu da sudije nisu pokrale lajpcig za cist gol real samo tako moze dobijati
L

Luka Buinjac

pre 3 meseca

Ne buncaj vise