Maksimilijan Vober i Marko Arnautović (©Reuters)
Maksimilijan Vober i Marko Arnautović (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Austrija 2,20, Nemačka 1,53

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 10:19

Nigde nećete naći veće koeficijente

Većina šampionata je na letnjem odmoru, a reprezentativne obaveze su u epicentru. Nastavljaju se kvalifikacije za kontinentalna takmičenja, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na Austriju protiv Švedske u borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo, odnosno na slavlje Nemačke nad Kolumbijom u sklopu prijateljskog odmeravanja snaga.

Izabrane vesti

Reprezentacija Austrije nije važila za izrazitog favorita Grupe F pre početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je krenula veoma samouvereno. Izabranici Ralfa Rangnika su se proletos bez problema nosili sa Azerbejdžanom (4:1) i Estonijom (2:1), a pre nekoliko dana igrali su nerešeno sa Belgijom na strani (1:1). Tako su Austrijanci i dalje lideri grupe sa sedam poena. Švedska je počela kvalifikacije porazom od Belgije kod kuće sa 3:0, što je ozbiljno narušilo ambicije selekcije da napreduje iz grupe. Svakako, tim Janea Andersona je morao da pobedi u drugom kolu i to ubedljivo. Trijumf od 5:0 nad Azerbejdžanom omogućio mu je da se popne na treće mesto.

NEMAČKA - KOLUMBIJA (UTORAK, 20.45), KEC 1,53

Učinak Nemačke poslednjih godina nije baš impresivan. Posle osvajanja Svetskog prvenstva 2014. godine, reprezentacija nije uspela da napusti grupu 2018. i 2022. Još nije jasno šta treba Manšaft da uradi da bi ponovo postao jedan od najjačih na svetu. U junu je ekipa odigrala dve prijateljske utakmice. U jednom je bilo nerešeno sa Ukrajinom (3:3), a potom se dogodio minimalan poraz od Poljske (0:1). Kolumbija je u neverovatnoj formi i nije poražena u deset mečeva zaredom, U tom periodu je igrala protiv Japana (2:1), SAD (0:0) i Meksika (3:2). Kafeterosi odlično igraju u odbrani, jer su u svom nizu bez poraza u šest mečeva uspeli da se odbrane. Pre par dana, 16. juna, savladan je Irak minimalnim rezultatom (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara