Žoržinjo, Timo Verner i Markos Alonso (©Reuters)
Žoržinjo, Timo Verner i Markos Alonso (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čelsi 2,50, Zenit 2,45!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 10:11

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srede dve poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona i prvenstva Rusije.

Izabrane vesti

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ČELSI - ATLETIKO MADRID (SREDA, 21.00), KEC 2,50

Jedan od najneizvesnijih duela osmine finala Lige šampiona dobiće večeras u Londonu konačan epilog. Čelsi je u prvoj utakmici slavio spektakularnim golom makazicama francuskog veterana Olivijea Žirua i s prednošću od jednog gola na svom Stamford Bridžu dočekuje Atletiko Madrid. Minimalna prednost Plavacima ne znači pretarno, pogotovo kada imamo u vidu da je kormilar Jorgandžija Dijego Simeone trener koji često ume da ulovi protivnika na krivoj nozi u takvim situacijama i na sreću ili silu osigura prolaz. Međutim, s druge strane je sada ipak vrstan strateg Tomas Tuhel, pod kojim londonski klub igra preporođeno i još nije poražen na 12 mečeva u svim takmičenjima. Ujedno, tokom njegovog mandata Čelsi je primio samo dva gola.

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

CSKA - ZENIT (SREDA, 18.00), DVOJKA 2,45

Derbi ruskog šampionata igra se večeras u Moskvi, gde domaći CSKA dočekuje lidera Zenit. Armejci su trenutno na trećem mestu s bodom manje od Spartaka i pet od rivala iz Sankt Peterburga. Zenit je slavio u prvom međusobnom dvoboju u sezoni sa 2:1, a ukoliko bi i sada upisao tri boda verovatno bi izbacio CSKA iz šampionske trke, bez obzira što je do kraja prvenstva ostalo još sedam utakmica posle ove runde. Moskovljani su počeli da gube korak porazom od Lokomotive krajem februara, a neuspeh za vikend na gostovanju u Arsenalu u Tuli mogao bi da se ispostavi kao veoma skup. Zenit se posle dva kiksa, odnosno remija sa Rostovim i poraza od Rubina, vratio na pobednički kolosek za vikend protiv Ahmata, i definitivno je favorit protiv CSKA. I poslednji put je na gostovanju Armejcima slavio sa čak 4:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara