Igrači Đirone (©Reuters)
Igrači Đirone (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Đironu, Inter i Lion

Vreme čitanja: 3min | sub. 09.03.24. | 10:27

Nigde nećete da nađete veće

Subota je bogat program širom Evrope i sveta kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Đironu, kao i dvojke na Inter i Lion. Sve mečeve prvenstava Španije, Italije i Francuske možete da gledate i - da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Nade Đirone za osvajanje titule su gotovo sigurno propale posle trećeg poraza u četiri meča Primere, ovog puta od kluba koji nije među prvih pet. Katalonci su izgubili od Majorke sa 1:0, i trenutno su trećeplasirani sa dva boda manje od Barselone, uz duel manje. Ekipa je već prebacila fokus sa osvajanja lige na plasman u Ligu šampiona prvi put u istoriji, i to je sada njena glavna ambicija sa 11 preostalih duela u prvenstvu. Osasuna se preselila u gornju polovinu tabele pošto je u ponedeljak pobedila Alaves kod kuće sa 1:0. Rezultat je potvrdio nade tima iz Pamplone da će se kvalifikovati za evropski fudbal sledeće sezone, pošto je sada na šest bodova od najboljih šest. Osasuna je takođe nedavno imala obećavajuće rezultate na gostovanjima, vraćajući se kući sa neporažena u tri od poslednja četiri duela na strani u prvenstvu.

BOLONJA - INTER (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,20

Bolonja je startu sezone u Seriji A pristupila kao pretendent za mesto u sredini tabele. Međutim, tim Tijaga Mote je odmah pokazao fudbal na veoma visokom nivou i redovno uzimao bodove. Rosoblu se probijao i pokazao želju da se bori za mesto u Ligi šampiona. Za razliku od prvog dela kampanje, gde mnogi Bolonju nisu shvatili ozbiljno, sada više nema sumnje da je sposobna da ostvari svoj cilj. Rosoblu trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Serije A i već ima četiri boda više od petoplasirane Rome. Savladavši Atalantu sa 2:1 u gostima u prošlom kolu, Bolonja je ostvarila šestu pobedu u nizu. Inter je pre početka sezone važio za glavnog pretendenta na osvajanje titule. Tim Simonea Inzagija je brzo poveo, ali je dugo osećao pritisak Juventusa, koji je pratio Nerazure do februara. Međutim, Stara dama je usporila i sada je Inter već na 15 bodova prednosti. Inter je bio bolji od Đenove sa 2:1 u prošlom kolu, i tako su Nerazuri ostvarili 12. pobedu u nizu na svim turnirima.

LORIJAN - LION (SUBOTA, 17.00), DVOJKA 2,35

Lorijan je trenutno u najboljoj formi u proteklom delu sezone. Tim je pobedio u četiri od pet minulih kola i ima pet bodova više od ekipa iz zone ispadanja. Lorijan je u predstojećem meču sa Lionom blagi autsajder, i to uprkos činjenici da statistika protivnika u poslednjim utakmicama nije ništa bolja, a tim iz Bretanje će igrati na svom terenu. Lorijan je neporažen u tri protekla međusobna dvoboja sa Olimpikom. Lion se transformisao u prethodnom periodu i pobedio je u četiri od poslednjih pet mečeva. Od kandidata za ispadanje stigao je u sredinu tabele. U prošlom kolu gosti predstojećeg meča teško su izgubili na svom terenu od Lansa sa 3:0, iako je u tom meču bio favorit.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara