Igrači Menhengladbaha (©Reuters)
Igrači Menhengladbaha (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Menhengladbah i Utreht

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.01.23. | 10:07

Nigde nećete da nađete veće

Zahuktavaju se borbe u šampionatima širom Starog kontinenta, a ni brojni kupovi nisu po strani. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu, a za danas su spremili dva specijalna koeficijenta.

U pitanju su dvojka na Menhengladbah u gostima Augzburgu u sklopu Bundeslige, odnosno jedinica na Utreht nad Eskcelziorom u okviru Eredivizije.

Izabrane vesti

Augzburg nastavlja pad na tabeli prvenstva Nemačke i posle poraza u gostima od Borusije Dortmund (4:3) stacioniran je na 16. mestu. Bavarski tim je tri puta uspeo da postigne gol, ali to je više zbog loše igre protivnika u odbrani. Sledeći gubitak bodova može da otera Augzburg u zonu ispadanja, i sa takvim predumišljajem ekipa danas pristupa duelu sa još jednom Borusijom, ali iz Menhengladbaha. Ždrepci su ugostili Bajer i generalno su izgledali bolje od protivnika u svim linijama, a na kraju su ostali praznik ruku (3:2). Koltovi još ne mogu da pronađu stabilnost, i zasad balansiraju na ivici zone evropskih klasifikacija.

UTREHT - EKSCELZIOR (SREDA, 21.00), KEC 1,43

Utreht se bori za priliku da se takmiči za plasman u evropska takmičenja. Tim se trenutno nalazi na osmoj poziciji na tabeli i zaostaje iza najbližeg konkurenta Herenvena samo poen. Može se konstatovati da Utrecht izgleda dobro, jer je u sedam prethodnih rundi zabeležio jedan poraz - od Tventea u minulom meču (2:0). Ekscelzior je pozicioniran na 12. mesto, osvojivši 19 poena, sedam manje od predstojećeg rivala. Borba za opstanak ne bi trebalo da preti timu iz Roterdama ukoliko ostane na istom kursu, s obzirom na jaz od sedam bodova od opasne zone. Isti tako, Ekscelzior teško da može do mesta u evropskim takmičenjima. Tim iz Roterdama doživeo je četiri poraza u poslednjih sedam ligaških mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara