Elajis Tavšan i Džošua Zirkze (©AFP)
Elajis Tavšan i Džošua Zirkze (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na mlade reprezentacije Holandije i Španije

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 10:21

Nigde nećete moći da nađete veće

Posle završetka duge klupske sezone, mnogi ljubitelji fudbala možda će i sami biti željni odmora, ali tek sledi uzbuđenje. UEFA Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine počinje u sredu u Rumuniji i Gruziji i trajaće do 8. jula.

Danas su u epicentru upravo dueli sa otvaranja kontinentalnog šampionata, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Holandiju protiv Belgije, odnosno dvojka na Španiju u sudaru sa domaćinom Rumunijom.

Izabrane vesti

Reprezentacija Belgije nije imala ni najmanji problem u kvalifikacijama za šampionat Evrope do 21 godine. U grupi sa Danskom, Turskom, Škotskom i Kazahstanom, mladi Crveni đavoli su ispali bespogovorno najjači pošto su u osam susreta osvojili 20 bodova i nisu izgubili nijedan meč. U pripremama za početak Evropskog prvenstva izabranici Džekija Matijsena odigrali su nekoliko prijateljskih utakmica, a u poslednjoj su pobedili Izrael sa 2:0. Reprezentacija Holandije je u kvalifikacijama bila još moćnija od aktuelnog rivala. Izabranici Ervina van de Loja borili su se za ulaznicu za EURO sa Švajcarskom, Moldavijom, Velsom, Bugarskom i Gibraltarom. U 10 mečeva Oranje je ostvarilo osam pobeda i sa 26 bodova bilo najbolje u grupi ispred Švajcaraca.

RUMUNIJA M21 - ŠPANIJA M21 (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,35

Reprezentacija Rumunije, kao jedan od domaćina Evropskog prvenstva za mlade, nije učestvovala u kvalifikacijama i za turnir se spremala kroz prijateljske utakmice. Poslednji od njih nije bio naročito uspešan za tim Emila Sandoja. Trikolori sa Karpata su izgubili od Portugalije sa 2:0 i odigrali remi bez golova sa Nemačkom. U timu Rumunije su samo tri legionara, koji ne predstavljaju najjače klubove u Evropi - Rakov, Bordo, Parma. Reprezentacija Španije važila je za glavnog favorita svoje grupe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade. Kao rezultat toga, Crvena furija je u potpunosti opravdala ovaj status, ostvarivši osam pobeda u osam mečeva, postigavši u proseku skoro pet golova po meču - 37 pogodaka u osam susreta. Španija je ceo kvalifikacioni krug provela pod vođstvom Luisa de la Fuentea, čiji uspeh u radu sa omladinskim timom nije prošao nezapaženo pošto je predvodio A selekciju Španije i već u junu sa njom uspeo da osvoji Ligu nacija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara