Gonsalo Ramos i Kilijan Embape (©Reuters)
Gonsalo Ramos i Kilijan Embape (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na PSŽ i Hal

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 10:42

Nigde nećete da nađete veće

Još se prepričavaju spektakularna prva dva meča četvrtfinala Lige šampiona u Madridu i Londonu, a danas nas čeka preostala dva duela u Madridu i Parizu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili najveću kvotu na svetu na pobedu Pari Sen Žermena protiv Barselone u Gradu svetlosti.

Osim keca na Svece, promo kvota je i na Hal protiv Mildlzbroa u Čempionšipu.

Izabrane vesti

Luis Enrike je za vikend odmarao neke od nosilaca igre protiv Klermona (1:1) pred večerašnji duel sa bivšim timom, Barselonom. Kilijan Embape je spreman da zada udarac Kataloncima. Jedan od najboljih igrača današnjice pretiće šampionu Španije i u godinama koje slede u dresu Reela. Barselona će teško do krune u Primeri, pa je Liga šampiona jedino takmičenje gde može da osvoji pehar. Tim Ćavija Ernandeza nije igrao uakmice već 11 dana, od duela sa Las Palmasom pretposlednjeg dana marta. Barsa je u seriji od četiir pobede. Kada se pomenu ova dva tima svima je u sećanju dvomeč u osmini finala u sezoni 2016/2017, kada je Barsa poražena na Parku prinčeva sa čak 4:0, ali je u revanšu u antalogijskom meču na Nou Kampu bilo 6:1. Tada je Barsu predvodio s klupe upravo Luis Enrike, sadašnji trener PSŽ-a kome se smeši dupla kruna u Francuskoj u debitantskoj sezoni u PSŽ-a. Bitan izostanak zbog kartona kod domaćina je neigranje Marokanca Hakimija, uz dugo odsutne Kimpembea, Kurzave, Mukijela i Rika. Kod Barse van stroja su Balde i Gavi.

HAL – MIDLZBRO (SREDA, 20,.45), KEC 2,50

Hal je popustio u poslednje vreme, tek jedna pobeda u poslednjih pet kola, pa će teško do plej-ofa u Čempionšipu. Midizbro je ekipa sa najbojom formom u ligi, ali čini se da je tim sa Riversajda kasno upalio motore. Ima dva vezana trijumfa, isti broj bodova kao i Hal, po 61, sedam manje od šestoplasiranog Noriča koji je na poslednjem mesto koje vodi u bitku za Premijer ligu. Ovo je poslednja šansa za oba tima da ostanu u igri za “kotu 6”. Hal nije dobio čak šest prethodnih utakmica na svom terenu, dok je Midlzbro sakupio sedam bodova na prethodna tri gostovanja. U prvom delu šampionata su Tigrovi savladali današnjeg rivala na Riversajdu sa 2:1 golovima Delafa i Turčina Tufana, dok je jedini pogodak za Midlzbro delo Late Lata, nesuđenog fudbalera Crvene zvezde.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara