Aleksej Mirančuk (©Reuters)
Aleksej Mirančuk (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Rusija 2,00, Turska 2,40, Slovenija 1,55!

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.10.21. | 11:07

Nigde nećete naći veće

Počinje je još jedna runda evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pa je pažnja ljubitelja fudbala ponovo usmerena na nacionalne timove.

To je omogućilo bukmejkerima Mozzarta da odaberu neke zanimljive utakmice kako bi nagradili kladioce najvećim kvotama, a izbor je pao na Rusiju, Tursku i Sloveniju.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

RUSIJA - SLOVAČKA (PETAK, 20.45), KEC 2,00

Reprezentacija Rusije krajem jula je dobila novog selektora u liku Valerija Karpina, koji će morati da reši problem kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U prvom meču pod vođstvom novog kormilara Baćuške su pokazale prilično kvalitetan fudbal, pošto su uspele da osvoje bod u sukobu sa glavnim konkurentom u borbi za prvo mesto Grupe H Hrvatskom. U narednom meču ruska reprezentacija je u gostima bez problema pobedila Kipar sa 2:0, da bi potom istim rezultatom savladali Maltu. Tako trenutno Rusija zauzima drugo mesto u grupi sa 13 bodova, zaostajući za Hrvatskom samo zbog gol-razlike. Večeras u Kazanju Baćuške dočekuju Slovačku, koja je trećeplasirana sa četiri boda manje. Startni remiji sa Kiprom i Maltom zadali su ogroman udarac ambicijama Slovaka, koji su posle toga pobedili Ruse sa 2:1 i vratili se u igru. Još jedan takav podvig ponovo bi zakomplikovao situaciju u borbi za mesto na Mundijalu.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

TURSKA - NORVEŠKA (PETAK, 20.45), KEC 2,40

Na minulom Euro 2020. reprezentacija Turske nije nastupila kako se očekivalo. Tri poraza iz tri utakmice nisu ostavila nikakve šanse za prolaz grupe. Ujedno, do sada igra selekcije u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo 2022. nije impresivna. Tokom šest kola igrači Štefana Kunca, koji je sredinom septembra zamenio Šenola Guneša i koji je pozvan da promeni situaciju u timu, su ostvarili tri pobede i dva remija. Posle pobede nad Gibraltarom (3:0) Turcu su doživeli fijasko u duelu sa Holandijom (1:6) i sada su trećeplasirani u Grupi G. Večeras dočekuju Norvežane, koji su baš kao i lider Holandija daleko dva boda. Izabranici Stolea Solbakena uspeli su do sada da ostvare četiri pobede i jednom su remizirali. U septembru je Norveška igrala nerešeno sa Lalama, posle čega su usledila dva odlična meča po sadržaju i rezultatu - Letonija (2:0) i Gibraltar (5:1).

MALTA - SLOVENIJA (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,55

Selekcija Malte je tradicionalno lak plen u kvalifikacijama za Svetsko ili Evropsko prvenstvo. Tim ima svoju šansu samo u Ligi nacija, gde su mu rivali približno iste snage. Mada, posle šest kola Malta je pokazala da je ojačala i pružila je značajniji otpor faviritima. Ostvarila je jednu pobedu nad Kiprom (3:0) i izvukla remi sa Slovačkom (2:2). U poslednjem meču poražena je od Rusije sa 2:0. Večeras joj u goste dolazi Slovenija, koja je šest bodova daleko od mesta koje vodi makar u baraž za odlazak na Mundijal. Zmajčeki su put u kvalifikacijama započeli pobedom nad Hrvatskom (1:0), posle čega su izgubili koncentraciju i izgubili od Rusije i Kipra. Do sada su izabranici Matjaža Keka osvojili sedam bodova i praktično izgubili šanse da dođu do drugog mesta. U poslednjem kolu, Slovenci su na gostovanju poraženi od vicešampiona sveta sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara