Detalj sa meča Španije i Hrvatske u finalu Lige nacija (©Reuters)
Detalj sa meča Španije i Hrvatske u finalu Lige nacija (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu na Španiju i Hrvatsku

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.23. | 10:00

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojke na trijumfe Španije i Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Crvena furija gostuje Norveškoj u Oslu, Vatreni će igrati protiv Velsa u Kardifu, a trijumfi gostujućih timova nigde na planeti neće doneti takvu zaradu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

S obzirom na to da je Škotska potpuno neočekivano lider A grupe, susret Norveške i Španije može da bude krucijalan za osvajanje drugog mesta. Španci su napravili ogroman korak ka plasmanu na kontinentalni šampionat trijumfom nad Škotskom (2:0) pre tri dana. Sada je Furiji važno da u Oslu ostane neporažena. Norvežani su očajno startovali u kvalifikacijama, izgubili su u Španiji 3:0, od Škota 2:1, a sa Gruzijom u Tbilisiju odigrali 1:1. Istina, od tada su vezali tri trijumfa (dva nad Kiprom i jedan nad Gruzijom), ali ovaj meč im je biti ili ne biti. Ako izgube minimalne su šanse da gledamo Erlinga Halanda na Evropskom prvenstvu.

VELS - HRVATSKA (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 2,05

Još jedan potencijalno krucijalan meč u evropskim kvalifikacijama. Velšani su ti koji moraju da jure večeras pobedu, pošto imaju tri boda manje od drugoplasirane Hrvatske. Već su jednom Zmajevi zaustavili bronzanu reprezentaciju sa prošlog Mundijala, u Splitu su krajem marta izvukli 1:1 golov Brodheda u 93. minutu. Hrvatska je pre tri dana, takođe na Poljudu, doživela prvi poraz od Turske (0:1), dok je Vels u tom kolu bio slobodan i igrao je prijateljski meč sa Gibraltarom (4:0). Hrvati su igrali u Kardifu dva ptua, 2013. godine su savladali Vels sa 2:1, dok su 2019. oni odigrali 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara