Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart promo kvote: Bijelsina četa sprema za osvetu uz kvotu 2,02

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 10:30

Mozzart vas časti i dvojkama na Mitjiland i Kluž

Izabrane vesti

U zapadnom Jorkširu sprema se duel timova koji su do sada sakupili po 29 bodova i čije odbrane spadaju u red najdarežljivijih (Lids 38 primljenih golova, Palas jedan manje). To jedan od razloga zbog kojih nova goleada deluje sasvim realno. U prvom delu sezone londonski Orlovi su na svom Selherst parku slavili sa 4:1, ali sada gostuju na Eland roudu dobrano desetkovani, praktično bez desetorice igrača i najuticajnijeg na igru, Vilfreda Zahe. Jorkširci su spremni za osvetu na pogodn Rafinje i Patrika Bamforda koji su ove sezone učestvovali u 24 od 36 golova ekipe.

RANDERS - MITJILAND, dvojka, 1,93

Dovoljno je istaći da domaćin 20 utakmica zaredom nije pobedio Vukove i da se to poslednji put dogodilo 2012. godine u kupu. Branilac trofeja danske Superlige je pobeđivao Randers na poslednjih devet međusobnih mečeva, a od prethodnih šest, na četiri nije primio gol. Međutim Randers je u ovom trenutku, sa šest vezanih pobeda, tim koji odlikuje najbolja forma u ligi, a sa 12 primljenih golova ima i epitet najčvršće odbrane. Mitjiland posle poraza od Sonderjiska želi povratak na put uspeha i rešen je da stane na put domaćinu.

BOTOŠANI - KLUŽ, dvojka, 2,15

Kluž je nanizao devet mečeva bez poraza, a ukoliko bude slavio protiv Botošanija preskočiće FCSB i preoteti mu lidersku poziciju rumunskog šampionata. Ono što ove sezone radi odbrana Kluža prava je umetnost, jer je dopustila samo deset pogodaka rivalima na 21 utakmici. Železničari su rešeni da i četvrti put zaredom nadigraju i slome Botošani, a dva puta u poslednja tri duela sa današnjim rivalom uspeli su da sačuvaju mrežu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svetu u Mozzartu.


tagovi

Promo kvoteInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara