Komentari na vest

Mozzartov potez glavna vest u svetskim medijima: BBC, CNN, ESPN, Marka, As... izvestili o humanitarnoj aukciji i pomoći malom Gavrilu

Н

Никогаш северна, само Македонија

pre oko 3 godine

Секоја чест на постапката, ама не сте политички портал, не е северна, туку Македонија
С

СКОПСКА ЦРНА ГОРА

pre oko 3 godine

Сам СЕВЕРНА или СТАРА СРБИЈА па ти одабери, мада, како стоје ствари, поделићете се на источну албанију и западну булгарију.
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Bravo i veliki pozdrav
B

Bum 92

pre oko 3 godine

Svaka cast....
h

hm

pre oko 3 godine

svaka cast na tome al iskreno ovo je kupovina medija, da stignete nekako do svega za ovolicne pare, mozete i da pomognete nekad i da lepo napisete jednom a ne da je svaka vest o tome kao da ste dali 2,5 miliona, koliko ljudi je dalo i vece pare pa nisu ni hteli da se zna za to, nadam se da ce se skupiti te pare za gavrila
G

Gost72

pre oko 3 godine

pa nisu oni krivi što svetski mediji pišu o njima
F

Familija

pre oko 3 godine

Jako je bitno da vest odzvanja planetom sada svako na planeti može pročitati ime i prezime malog gavrila ovo je način da se brže i efikasnije sakupi novac potreban za lečenje ovog mališana malom Gavrilu pomoć je hitno potrebna i svaka donacija jeste dobrodošla ovakve vesti uvek zaslužuju podršku aplauz pažnju ovakvi potezi moraju biti ispraćeni treba kazati hvala svima vatrogascu koji je uzeo traku i pokazao veliku dozu solidarnosti volje i karaktera treba čestitati mozzartu na licitaciji kao i ostalim medijima i servisima na načinu kako je poruka brzo obišla planetu ovakve vesti su za pohvalu svako oglašavanje preko medija interneta svaki razgovor ovde znači i može predstavljati razliku koja ide malom dečaku u korist da ozdravi ovo je borba svih nas o ovome se mora ptičati kakva god da je reklama ko o ovome želi da ćuti taj neka ide na skener glave i srce jer očigledno ne poseduje ni jedno niti drugo zato je bitno da se novac sakupi da mališanu damo šansu da se bori ujedinjenje zbog gavrila bravo mozzart čestitke vatrogascu i svima koji su svoj novac donirali jako i snažno u borbu zbog Gavrila bori se majstore
B

Bojan032

pre oko 3 godine

Bravo, svaka cast
G

Gost second

pre oko 3 godine

Neka vidi svet globalnu sramotu. Dok bahati političari u ovoj zemlji imaju po 25 stanova i hiljade hektara obradive zemlje, zemlja Srbija leči decu SMS porukama. Mozzartu respekt za potez. Gavrilo junače izdrži!
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ovaj komentar u crkvene knjige a ova tri minusa nek sluze na cast tim "ljudima".
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Pa zbog publiciteta, odnosno reklame sirom sveta, ste je i kupili. Svaka cast marketinskoj ekipi, red je da dobiju bonuse.
B

Borky

pre oko 3 godine

Bravo.
B

Brko

pre oko 3 godine

Svaka čast
B

Bravo Mozart

pre oko 3 godine

Sada samo da Mališa bude dobro, HVALA DOBRI LJUDI.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ponudite je sad FS Portugala ili Ronaldu da je otkupe za iste pare i objasnite gde ide taj novac. Svaka cast na ovome ali pustite da drugi pricaju o tome , nemojte velicati svoja dobra dela i pisati o njima.
T

TiP

pre oko 3 godine

Ozbiljne ste face
X

XD

pre oko 3 godine

Nadam se samo da to niste uradili kao market8nski potez vec stvarno iz humanosti.
B

Borky

pre oko 3 godine

Pa i da jesu sta ima veze?!Sigurno se roditelji ne bi bunili i da ostale firme doniraju pa nek lepe plakate i po kuci ako zele. Bravo Mozzart ,samo se i dalje nastavite reklamirati dobrim delima.
b

bb85.

pre oko 3 godine

Ovo je svakako dobar marketing, bez obzira da li im je to bila namera ili ne. Ali to je najmanje bitno, bitno je sto su uradili sjajnu stvar za jedan zivot. Bravo Mozzart
O

Onyx

pre oko 3 godine

Svaka cast ljudi.!!!
I

If

pre oko 3 godine

Svaka cast mocart. Veliki pozdrav iz Bosne
p

pmf

pre oko 3 godine

Mogao bi i Ronaldo nešto da kane. I konačno neka korist kad sudije pogreše!
P

Poppaa

pre oko 3 godine

Ronaldo je već kanuo za poplave, pa ne može on celom svetu da pomaže. Ovi što komentarišu kako se Mocart marketinški promoviše neka stave na papir koliko su oni pomogli bilo kom detetu. Što se tiče kompanije Mocart svaka čast, ima mnogo većih firmi koje nisu ništa pomogle.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Svaka cast za potez, i ja koliko znam ovo nije prvi put da pomazete i da donirate plus poznate licnosti koje tipuju i u slucaju dobitka ide kome treba, alal vera!
Z

Zivot

pre oko 3 godine

Nestvarno koliko se sve oko nas desava sa razlogom.
G

Gostiii

pre oko 3 godine

A sad fudbaleri da uplate novac koji fali?
G

Gostzz

pre oko 3 godine

Zasto se sad svi ne ukljuce?
G

Gost2311

pre oko 3 godine

Iskreno, pitao sam se da li će i u kojoj će meri svetski mediji preneti ovaj Vaš gest! Brutalno spajanje humanosti marketinga! Svaka Vam čast!
S

Svaka cast

pre oko 3 godine

Odlican marketing za vas, humanitarnu organizaciju pa cak i Ronalda koji bi sada trebao da ispadne dasa i ubaci bar toliku sumu.. i da, igrom sudbine ponisten gol spasava zivot, u kakvom svetu mi zivimo..

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

E sad vi budite jos veci Dzekovi, pa postavite licitaciju za tu istu traku na eBay-u, i opet da sav prihod ode za pomoć malom Gavrilu, iliti u humanitarne svrhe...
V

Vlada 82

pre oko 3 godine

Naklon do poda
4

421

pre oko 3 godine

Zna mozzart marketinga :D Bez sale, svaka cast! Spasili ste zivot jednog decaka a to sav novac ovog sveta ne moze da kupi. Duboki naklon!