""
""

Mrđa opet pogodio, Omija se oprostila od Džej lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.12.14. | 17:08

Bivši napadač postigao gol u pobedi nad Serezom (2:0), ali tim iz predgrađa Tokija ostao ispod crte. Mrđa završio sezonu sa devet postignutih golova

Pronašao je bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa sreću u zemlji izlazećeg sunca, terorisao golmane u Džej Ligi, ali nije mogao da Omiju da spase ispadanje iz elite.

Tim iz predgrađa Tokija zabeležio je pobedu u poslednjem kolu japanskog šampionata pošto je savladao Serezo Osaku sa 2:0, ali ostao je ispod crte. Verovalii su u Omiji da bi mogli da sačuvaju prvoligaški status, ali im nadanja oduzeo Šimicu koji je remijem u poslednjem kolu ostao nedostižan za ekipu Dragana Mrđe.

Izabrane vesti

Najbolji strelac Crvene zvezde u prošloj sezoni bio je precizan protiv Sereza Osake, pošto je u 50.minutu posle odlične akcije postavio konačan rezultat meča. Bio je to deveti gol Dragana Mrđe u 18 mečeva japanskog prvenstva. I pored rezultatskog podbačaja Omije Dragan Mrđa je ostavio odličan utisak u Japanu i vrlo verovatno će pronaći angažam u nekom od klubova Džej lige.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan MrđaJapanmeđunarodni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara