""
""

MUNDIJALSKI TIP: Kamerun - Brazil

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.06.14. | 15:25

Nepotrebno je isticati koliki pritisak trpe selektor Luis Felipe Skolari i njegovi izabranici, kojima su dobra partija i ubedljiva pobeda nad Kamerunom preko potrebni. I zaista, nema sumnje da će ova afrička selekcija koja je možda i najveće razočaranje SP loše da se provede u Braziliji

Brazil ne igra dobro - i tačka. Na otvaranju Mundijala domaćin je teškom mukom pobedio Hrvatsku koja je u većem delu susreta bila potpuno ravnopravna, ali mu je japanski sudija Juići Nišimura dao vetar u leđa (pa je „nagrađen“ prebacivanjem na mesto četvrtog arbitra).

U 2. kolu grupe A Selekao je odigrao 0:0 protiv Meksika, koji mu je takođe umešno parirao - neko će reći da je golman El Trija Giljermo Očoa isključivi krivac za „krompiriće“, ali on je imao samo jednu maestralnu odbranu kada je skinuo Nejmarov šut glavom uz samu stativu, u ostalih nekoliko navrata lopta ga je pogađala u telo. Sve to izazvalo je veliko nezadovoljstvo među navijačima koji su uoči završnog turnira već videli svoje miljenike kako podižu šampionski pehar, samim tim i njihovu zabrinutost. Stoga je nepotrebno isticati koliki pritisak trpe selektor Luis Felipe Skolari i njegovi izabranici, kojima su dobra partija i ubedljiva pobeda nad Kamerunom preko potrebni.

Izabrane vesti

I zaista, nema sumnje da će ova afrička selekcija koja je možda i najveće razočaranje SP loše da se provede u Braziliji. Kamerun je krenuo nizbrdo, a da Mundijal nije ni počeo („slučaj premije“), zatim je protiv Meksika bio očajan, a protiv Hrvatske tragikomičan (setite se da su se Asu-Ekoto i Mukanđo gotovo potukli usred utakmice) i šupalj u defanzivi kao pokvareni zub; na svu tu muku povredio se Samuel Eto i ekipa koju vodi Nemac Folker Finke raspala se u paramparčad.

Međutim, ne sugerišemo vam da odigrate dvojku - kvota 1,18 retko koga može da usreći. Umesto nje odaberite duplu pobedu na Brazil (DP 22, da dobije u oba poluvremena, kvota iznosi 2,05) zato što sumnjamo u to da su Afrikanci iole raspoloženi za nadigravanje, pre će biti da jedva čekaju da se raziđu i što pre zaborave južnoameričku agoniju. Rekosmo da će Nejmar i kompanija zarad mira u kući i učvršćivanja samopouzdanja pred nokaut-fazu nastojati da se prikažu u pravom svetlu, a to nagoveštava obilje golova u Itanđeovoj mreži, te zaokružujemo priču MOZZART kombinacijama 2&3+ (kvota 1,65) i 1+I&2+II (kvota 2,25).

STADION: Nasional Mane Garinča u Braziliji (kapacitet 68.009 mesta)

POČETAK: 22.00

SUDIJA: Jonas Erikson (Švedska) - 3,59 žutih kartona po meču, 0,18 crvenih kartona po meču, 0,18 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

KAMERUN (4-3-1-2): Itanđe - Đegue, Šeđu, Nunkeu, Enkulu - Makun, Eno, Embija - Mukanđo - Čupo-Moting, Abubakar

BRAZIL (4-2-3-1): Žulio Sesar - Dani Alves, David Luiz, Tijago Silva, Marselo - Luis Gustavo, Ramires - Oskar, Ernanes, Nejmar – Fred

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

 


tagovi

mundijalski tipBrazil2014ABrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara