Predrag Mijatović (©MN Press)
Predrag Mijatović (©MN Press)

Na dan odluke Mijatović se setio Đukića i kritikovao Azara

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.05.21. | 10:33

Bivši as Real Madrida ima šta da zameri Belgijancu

Večeras nešto pre 20 časova Španija će dobiti fudbalskog prvaka za sezonu 2020/21, uzbudljiviju nego većina dosadašnjih.

Atletiko Madrid igra za titulu u gostima protiv pretposlednjeg Valjadolida, kom bi pobeda uz poraze Ueske i Elčea donela opstanak, dok se Real Madrid nada neuspehu gradskog rivala, pa da pobedom kod kuće nad Viljarealom, koji juri mesto u Ligi Evrope, odbrani tron u poslednjem trenutku.

Izabrane vesti

18.00: (10,0) Valjadolid (5,50) Atletiko Madrid (1,30)

Nema dileme da nas čeka napetih 90 i kusur minuta, a svoj osvrt na dosad učinjeno dao je Predrag Mijatović. Bivši as Real Madrida i naše reprezentacije redovan je analitičar dešavanja u španskom fudbalu. Ovaj put govorio je za radio Kadena SER.

"Mislio sam da Ream Madrid nema šanse da stigne dovde, ali kao navijač mogu biti zadovoljan sezonom. Real ima odličnu sezonu. Ekipa je pod konstantnim pritiskom da pobeđuje, ali fudbal često kreira iznenađenja. Jedva čekam da vidim šta će se događati u utakmicama poslednjeg kola. Sećam se kada je Đukić promašio penal protiv Valensije)", podsetio je Mijatović na 1994. godinu i čuveni promašaj srpskog štopera kojim je Deportivo La Korunja ostao bez trofeja.

Bez obzira što bi Real večeras mogao da ostane na drugom mestu, nekadašnji golgeter smatra da Zinedin Zidan radi odličan posao.

"Uspeo je Zidan da stigne do toga da se pita. Uradio je veliki posao i ko god bude došao posle njega ima će visoku lestvicu da dostigne. Lično bih voleo da ostane i za sledeću sezonu".

Za razliku od Francuza, kritike je dobio Belgijanac Eden Azar. Doveden je iz Čelsija kao zvezda, za 115.000.000 evra, međutim, više vremena proveo je u ambulanti nego na terenu. Zbog povrede je i večeras van stroja.

"Majko moja... Zabrinjavajuće je da ga nema u timu za utakmicu koja je odlučujuća. Njemu je Evropsko prvenstvo sa Belgijom važnije nego Primera, ali Real Madrid je taj koji ga plaća", podsetio je Mijatović.


tagovi

Predrag MijatovićMiroslav ĐukićEden Azar

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara