Na Marakani većaju: Stigla ponuda za Bukarija teška 10.000.000!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 11:55

U toku dana trebalo bi da padne konačna odluka...

Činilo se da su na Marakani podvukli crtu, da je sa Kostom Nedeljkovićem, Jovanom Mijatovićem, Stefanom Mitrovićem, Kingsom Kangvom, Urošem Kabićem i Edmundom Adom stavljena tačka na zimske odlaske, kad ono međutim...

Kako saznaje Informer, u Ljutice Bogdana stigla je još jedna bogata ponuda i to za Osmana Bukarija! Ponovo je u pitanju MLS ligaš (prema informacijama Mozzart Sporta radi se o Čikago Fajeru), a suma je slična kao za Mijatovića - oko 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Na našem najvećem stadionu trenutno su u toku sastanci najužeg rukovodstva kluba, konsultacije sa tručnim štabom, koji je računao na Bukarija u drugom delu sezone, pa se sada postavlja pitanje - šta činiti?

Preciznije, reprezentativac Gane jeste bio projektivan za prodaju nakon završetka evropske odiseje, imali su ideju rukovodeći crveno-belih da naplate Bukarijeve dobre partije i golove u Ligi šampiona, ali kako adekvatna ponuda nije stigla do pre nekoliko nedelja, doneta je odluka da ostane do leta. Sada, iz novonastale perspektive, situacija bi mogla da se promeni.

Informer navodi kako je Zvezda navodno bliža da pozitivno odgovori na ponudu iz Sjedinjenih Američkih Država, nego da zadrži brzonogo desno krilo još šest meseci.

Razlog jednostavan: napadački potencijal u vidu Krasoa, Kataija, Lučića, Olajinke, Endijaea... trebalo bi da bude dovoljan za odbranu krune u Srbiji.

Osman Bukari stigao je u Zvezdu pre godinu i po dana za iz Genta za 3.000.000 evra. Odigrao je ukupno 64 utakmice, postigao 22 i namestio 16 pogodaka.

Njegova tržišna vrednost (prema Transfermarktu) trenutno je na vrhuncu i iznosi 7.500.000 evra.


tagovi

Osman BukariZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara