Komentari na vest

Nagelsman dovodi u pitanje Barsino poslovanje: Nemaju para, a imaju jači tim nego prošle sezone

G

Gost978

pre gotovo 2 godine

Trenerov posao je da se bavi taktikom i igrom tima, a ne pitanjima tipa “odakle pare” nekom drugom klubu koji čak ni ne igra u istoj ligi sa Bajernom. Dok je decenijama Bajern maltretirao sve klubove u Nemačkoj to nije smetalo nikome, sve je bilo super!!!! Tog Levandovskog su uzeli za NULA EUR od Dortmunda jer su se sa njim unapred dogovorili da dođe kada mu istekne ugovor!! Bezbroj igrača su doveli ovom vrstom pritiska, a sada im je kriva Barsa koja je PLATILA koliko su tražili!? Neverovatno su ovi nemci. Ceo fudbalski svet zna kako je Barselona došla do novca nedavno, svi znaju da su prodali jedan mali deo TV prava kako bi ojačali tim i zakrpili rupe u knjigama, te ovo njegovo iščuđavanje je totalno nepotrebno i baš loša gluma. Klasična alibi priča trenera koji je unazadio igru Bajerna i sa kojim Bajern izgleda najgore u zadnjih 10 godina
K

Katalonac Sid

pre gotovo 2 godine

Visca El Barca Y Visca Catalunya !
А

Алекса977

pre gotovo 2 godine

И ови изгледа имају свог Човића са Ексел табелама.
B

Barsa23

pre gotovo 2 godine

Najjaci klub na svetu. E upravo je u tome velicina Barse, i kada nemaju oni kupuju. A iza vas stoji cela Nemacka, i opet nikad da dovedete neku mega zvezdu. Najvece ste stipsare na svetu.
V

Vilik

pre gotovo 2 godine

A koja zemlja(citaj pokrajina) stoji iza barse?
G

Gost986

pre gotovo 2 godine

Znam ja jedan klub ovde kod nas, košarkaški, ne osvajaju ništa, čak ni ne igraju šta im se ne svidja, ne plaćaju porez a samo dovode igrače...Barsa je ime, iako je ne volim, kad mogu neke gromade i institucije što ne bi mogla i Barsa.
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Pa lepo kazes, dovodi taj KK jer je institucija!
F

Fabriur

pre gotovo 2 godine

Leva je dosao za 0 a otisao posle za 50+ miliona... Posle datih toliko golova i kada ima.jos godinu, dve ozbiljnog fudbala.u nogama.. Tako da je to genijalno poslovanje
D

Dilber

pre gotovo 2 godine

Fudbalski klub Barselona ima 110 miliona navijača širom sveta + oni koji prate klub na društvenim mrežama, ima onih koji ni nemaju društvene mreže,slede Real, UTD, Liverpul, Celsi... Mozemo da je volimo ili ne činjenica je da je Barsa klub za koji se najviše navija na svetu e sad zamisli to da propadne,odoše milijarde i milijarde svake godine, pa ajde sad realno,primer, zadnje kolo u Nemačkoj odlučuje za titulu izmedju Bajerna I Dortmud a i zadnje kolo isto u Spaniji izmedju Reala I Barse o tituli,u isto vreme se igraju utakmice. 80% navijača I ljubitelja fudbala bi gledalo špance,zar ne?
m

magnud

pre gotovo 2 godine

a mislis da nece propasti ? kratkorocno su resili probleme. prodali su tv prava sada da bi imali za ovaj rok. zrtvovali buducnost zbog toga. ako im ne uspe da osvoje neki trofej i smanje budzet za plate ( a to ne izgleda realno trenutno) propasce. sad za godinu ili dbe..
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Kad Zvezda nije propala pre 10-tak godina,Barsa će mnogoooo teško.
G

Gost300

pre gotovo 2 godine

Trener u pokusaju jos uvjek,cim je dosao rekao sam da je greska Bajerna,prerano je dosao u takvog giganta,a Bajern pod Flixom je za mene igrao jedan od najboljih fudbala koji sam ikad gledao...
g

gost domacin

pre gotovo 2 godine

uh uh uh pa ko se to naljutio 😂
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Da čita Mozzartsport znao bi da je Barcelona skoro dobila cini mi se 260M od nekog sponzora. Pisalo je prije par mjeseci ovde.
L

Lsospa

pre gotovo 2 godine

Jest dobila samo sto ima dug koji se mora platit a ne trosit odma.
A

A vi

pre gotovo 2 godine

U sve moraju Bavarci da se petljaju, oće da kupe igrača koji vrijedi 50-60 miliona za 10 miliona ali zato igrača koji vrijedi 15 miliona prodaju za 60 miliona. Najljigaviji klub na svijetu. Smeta im sve a sve što oni rade je za ispitivanje
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Ko si bre ti balvče jedan u svetu fudbala, u toj Barsi na klupi sedi čovek koji je esencija fudbala i to je klub uz Real Madrid koji je kruna svakog igrača bio on legenda Arsenala poput Anrija ili Bajerna poput Levandovskog.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Jel mozes ti uopste da napises cifru Bsrseloninog duga 1,2 milijarde inace Barcelona na evropskoj mapi do 1992 nije postojala.
G

Gost1204

pre gotovo 2 godine

Ne bice kao vi, ucenju sve dobro sto igra po Nemackoj, pa da igracu dobru platu, i taj igrac ne produzi ugovor sa svojom ekipom i dodje kao slobodan igrc, takva monopol nema niko, kako je dosao Levadovski tako je i otisao,Nemacke postenjacine,
k

klajvertica

pre gotovo 2 godine

Na stranu kojim magijama i malverzacijama se Barsa sluzi (citaj gigantski brend koji pritom podrzava drzava jer privlaci brutalno velike pare u grad i drzavu), mnogo me nerviraju ovi iskompleksirani Nemci,koji i dalje imaju trip da su iznad ostalih,izgleda da je to u krvi...shvatite rodjaci,dosadilo coveku da trpa kojekakve Bohume i da zivi u toj dosadnoj drzavi,ovamo more,mlada ekipa,poslednji voz da okusa nesto novo.
S

Srbobranana

pre gotovo 2 godine

Neces nikada razumeti sta znaci igrati u Barceloni...
V

Vilik

pre gotovo 2 godine

A ti inace razumes, kako je igrati tamo? 😀
S

Srbobranana

pre gotovo 2 godine

Ne ali znam da sam profesionalni fudbaler i da mogu da igram u Barsi igrao bih u njoj ispred 99,9% drugih klubova.
V

Vilik

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, sve je stvar ugla gledanja. Presao bi u bilo koji klub, da ti ponudi 100 000 nedeljno.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Nagelsman je u pravu. Ni jedan klub na svijetu sa tolikim dugovanjima ne dovodi skupocjena pojacanja. Kako, mozda nekad saznamo.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ovaj Nagelsman vuče malo na Čovića, pazi koja kuknjava sine.
m

mirocanac

pre gotovo 2 godine

Okej, nije problem, ajde samo mi objasni za jednog igraca odakle vam pare, ne moras za sve ostale..za jednog samo kazi konkretno naplatili smo to i to, uzeli smo odatle itd??
G

Gost10

pre gotovo 2 godine

Evo ja cu ti odgovoriti. Stadion se sad zove Spotify Campu Noz i za to ce dobiti oko 280 mil, pa su prodali postotak za tv prava i za to ce dobiti 250 mil i eto ti dragi 530 miliona
@

@mirocanac

pre gotovo 2 godine

Odgovor ces dobiti kada ti meni kazes gde je Zvezdi 18 miliona evra duga , kako ste to isplatili koga ste prodali, sta ste osvojili? Ali vam tu obicno maca pojede jezika pa krene tuc, muc...
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Ovaj što piše o 530 mil.€,druže te pare od stadiona i postotak od tv prava to je za narednih 20 godina,ne da spiskaju za jedan prelazni rok.Uz to imaju dug milijardu ipo.Ne volim bajern ali su primer dobrog poslovanja.Koliko zarađuju,toliko troše.