(©Reuters)
(©Reuters)

Nagelsman se povukao iz pregovora sa Čelsijem

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.23. | 17:40

Nemac neće preuzeti Plavce

Za sada se ne zna ko će biti menadžer Čelsija u narednoj sezoni, ali se zna ko neće biti – Julijan Nagelsman.

Doskorašnji trener Bajerna je bio prvi pik Plavaca da preuzme tim na leto, međutim, posle nekoliko rundi razgovora, Nagelsman je odlučio da se povuče, pišu brojni engleski mediji. Nešto se, očigledno, nije dopalo Nemcu u tim pregovorima i rešio je da odustane od prelaska na Stamford bridž.

Izabrane vesti

To otvara nove probleme za Čelsi, jer je od klupe odustao i kandidat broj dva, Luis Enrike, nekadašnji trener Barselone i reprezentacije Španije. Tako da je knjiga u ovom momentu spala na dva slova: Maurisija Poketina i Vensana Kompanija, piše Gardijan.

Poketino je slobodan “strelac” od odlaska iz Pari Sen Žermena i traži pravu sredinu za nastavak karijere. S druge strane, Kompani je imao jako loš početak sa Anderlehtom, ali zato sada sa Barnlijem ima odličnu sezonu i na korak je od osvajanja prvog mesta u Čempionšipu i direktne promocije u Premijer ligu.

Čelnici Čelsija su komande tima prepustili Frenku Lampardu, da odradi posao do kraja sezone, a neće moći svakako mnogo toga da uradi: Plavci su tek 11. na tabeli prvenstva, dok su u Ligi šampiona eliminisani u četvrtfinalu od Real Madrida, tako da se sada na Stamfordu jedva čeka kraj takmičarske godine.


tagovi

Julijan NagelsmanČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara