NAJAVA DANA (četvrtak, 24. novembar): Ništa preče od utakmice godine s Orlovima u prvom planu!

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.11.22. | 08:09

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ŠVAJCARSKA – KAMERUN, 11.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Svaka čast Kamerunu što je u kvalifikacijama bio ispred Obale Slonovače, a onda golom u 124. minutu revanša sa Alžirom i stigao do Mundijala, ali čini se dalje od toga – neće moći. Švajcarci su svakako izraziti favoriti. Na Evropskom prvenstvu pre samo godinu dana dogurali su do četvrtfinala u kome su na penale izgubili od Španije. Potom su u kvalifikacijama bili ispred Italije, a iako su u Ligi nacija bili tek treći u grupi treba reći da su tamo po jednom savladali i Portugaliju i Španiju i Češku.

URUGVAJ – JUŽNA KOREJA, 14.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Ne treba trošiti reči i hvaliti Urugvaj! Naspram Južne Koreje, oni su favorit, ma da smo svesni da je i ova selekcija pokazala izvesne slabosti. Pre svega mislimo na utakmicu sa Iranom u septembru, kao i na junski remi sa SAD-om. U svakom slučaju, Koreanci će pokušati što više da razvuku igru.

PORTUGALIJA – GANA, 17.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Ako Fernando Santos ne nađe način da slomi Ganu, biće to iznenađenje prve kategorije. Međutim, razočarenja, poput onog argentinskog deluju nerealno, s obzirom da Ronaldo igra u špicu, a Portugalija želi što bolje da startuje, i što pre preboli poraz od Španije u Ligi nacija. Gana će sigurno igrati povučeno.

BRAZIL – SRBIJA, 20.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Južnomamerički majstori fudbala, moraju da budu poštovani. Kako god, Srbija večitom faoritu, selekciji Brazila mora i može da pokaže zube. Zato recimo da nas je zabrinuo Aleksandar Mitrović, ali je najbolji strelac srpske reprezentacije prethodnih dana trenirao sa ekipom i očekuje se na terenu od prvog minuta. Verujemo da Dragan Stojković Piksi ima ključ za dešifrovanje Brazila. Verujemo da je senzacija moguća.

DUN. SREDA – RUŽOMBEROK, 18.30

(Fudbal, Slovačka 1)

Domaći su jači i bolji rival. Ovu tvrdnju potkrepljuje činjenica sa je Ružomberok, posle tri uzastopna remija u prošlom kolu doživeo poraz od Slovana iz Bratislave. Dakle, sve je jasno, mada su gosti dobili poslednja dva susreta para. Deluje da je vreme da se stvari menjaju.

CRVENA ZVEZDA – MAKABI, 17.30

(Košarka, Evroliga)

Pobeda nad Albom čekala se od 2015.godine, ali je dočekana u utorak uveče uz bučnu podršku velikog broja navijača Crvene zvezde. Novi trener Zvezde, Duško Ivanović je promenama u defanzivi ojačao Beograđane, koji sada bez bojazni, uz pomoć domaćeg parketa mogu da atakuju i Makabi. Inače, gosti su poraženi i do Partizana, ne kažemo da će biti lako, ali smo sigurni da je Zvezda sposobna za egal partiju.

OLIMPIJAKOS – ALBA BERLIN, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Alba je pala pred Crvenom zvezdom, a šta je čeka s Olimpijakosom, nije teško pogoditi. Domaći se bore za prvo mesto, ljuti su zbog poraza od Makabija, pa će dati sve od sebe da se pred svojim navijačima iskupe i zabeleže novu, jako bitnu pobedu.

MILANO – FENERBAHČE, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Prosto je, jer pet uzastopnih poraza Milana, Feneru koji vodi u Evroligi, daju svako pravo da se nametne kao favorit utakmice. To su činjenice, uz napomenu da su Turci poslednji put poraženi do Barselone, pri konačnih 81:80. Ovoga puta, tako nešto ne deluje kao moguće.

REAL MADRID – PARTIZAN MOZZART BET, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Što se crno-belih tiče, polako prolaze problemi sa povredama. Dante Egzum je ponovo u timu, a pokazao je da je u sjajnoj formi protiv Makabija kada je Partizan slavio u prepunoj Štark Areni. Povratnik je i Alen Smailagić, a debitovao je i Vladimir Brodzijanski, Slovak je ubacio četiri poena protiv Splita. Kada se sve ovo uzme u obrzi, crno-beli sasvim sigurno idu sa ciljem da daju sve od sebe protiv favorizovanog protivnika.

SRBIJA Ž. – BUGARSKA Ž, 17.00

(Košarka, evropsko prvenstvo, kvalifikacije)

Srbija će za protivnika imati Bugarsku, tim koji u ovom trenutku nema veliki renome u evropskoj ženskoj košarci, ali je reč o izuzetno neugodnom protivniku koji u Beograd dolazi da pokuša da iznenadi. Zna to i selektorka Srbije, Marina Maljković, a pošto se igra u hali „Ranko Žeravica“, uz besplatne ulaznice, jasno je ko će biti glavni na parketu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara