©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (četvrtak, 27. avgust): Parni valjak i TSC u grotlu evropskih kvalifikacionih izazova

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.08.20. | 08:29

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

PARTIZAN – RFS RIGA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Bitno je reći da je RFS pun internacionalaca, među kojima je i Darko Lemajić, nekadašnji igrač Napretka koji je prethodne dve sezone bio najbolji strelac letonske lige. Ipak, Partizan je zreliji, kadrovski jači, pun poleta posle razigranih 5:0 protiv Inđije, pa se očekuje da Savo Milošević preduzme sve kako bi već u prvom poluvremenu naš sastav došao do prednosti koja znači mirno privođenje meča kraju. Očekujemo ofanzivu od Nathka, Asana, Zdjelara i ostalih.

PETROKUB – TSC, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Nevoljno konstatujemo da je tim Zoltana Saba poklekao pred Metalcem sa 3:2, što nikako nije dobro kao evropska uvertira. Ipak, tim iz Bačke Topole smatramo zrelim za Moldavce koji bitke biju u znatno lošijoj konkurenciji, pa su bez obzira na minule pobede ništa bolji od našeg TSC-a. Očekujemo žestoku bitku, naravno s dosta šansi za naš tim sa Silađijem u špicu napada.

BORAC BANJALUKA – SUTJESKA, 16.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Posle pet odigranih kola Borac je treći na tabeli Premijer lige BiH. Od pet prethodnih duela dobio je tri uz dva poraza. Sutjeska je posle dve runde u novoj sezoni bez pobede. Nakon remija sa Petrovcem poražena je od Budućnosti na gostovanju. Dva rivala nisu nikada ranije odmerila snage, ali sve nagoveštava da ćemo gledati tvrd i neizvestan meč do kraja.

DIN. MISK – PJAST, 17.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Dinamo je uveliko u takmičarskom ritmu za razliku od Pjasta kojem je sezona u Ekstraklasi tek počela i to porazom. Na strani Beloruske ekipe pored forme je i domaći teren, ali i podatak da su izgubili samo jedan od poslednjih pet duela.

FEHERVAR – BOHEMIANS, 18.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Mađari su ovog meseca započeli sezonu i dve utakmice koje su odigrali završene su nerešenim rezultatom. S druge strane Irci su u nacionalnom šampionatu dobili pet prethodnih mečeva, a na četiri od ovih pet nisu primili gol. I pored toga domaći teren ali pre svega Evropsko iskustvo na strani su Mađara koji su reklo bi se ipak bliži trijumfu.

OLIMPIJA LJUBLJANA – VIKINGUR REJKJAVIK, 18.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Islanđani su već uveliko zagazili u sezonu za razliku od Slovenaca kojima ona tek počinje. Međutim to u ovom slučaju ne znači mnogo s obzirom da je razlika u kvalitetu između ovih timova više nego očigledna. Sve osim pobede Olimpije bilo bi ravno senzaciji.

LOK. TBILISI – UNIVERZITATEA KRAJOVA, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Ekipa iz Gruzije uveliko je otpočela sezonu i u njoj Lokomotiva trenutno uglavnom igra nerešeno ili gubi. Rumuni su odigrali uvodno kolo u domaćem prvenstvu i savladali Sepsi minimalnim rezultatom. Ne očekuje se ovde raspucavanje, ali ni lagana pobeda gostujućeg tima.

ISKRA – LOK. PLOVDIV, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Bugari u Danilovgrad dolaze po pobedu. Teško da Iskra može da im parira, jer kvalitet ovog sastava nije ni izbliza ekvivalentan Lokosima iz Plovdiva. Uostalom, videli smo kako se Iskra nedavno mučila sa Dečićem, odnosno kako je izvojevala bod iz jalovog meča bez golova. Protiv Lokomotive to zaista neće biti moguće.

ŠAMROK ROVERS – ILVES, 21.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope)

Recimo da Irci imaju nominalno bolji sastav, te da uz prednost domaćeg terena u Dablinu mogu da zaprete Fincima. Međutim, knedlu u grlu stvaraju im dva vezana ligaška remija, pa će treme biti. Dobro je što ni Ilves ne blista, pa može da se očekuje otvorena, možda i egal utakmica. U svakom slučaju, gosti će pokušati da iznenade na strani, jer u ovom trenutku ne smeju da se usude da zaprete, budući da to fudbalski ne bi bilo realno.

JUTA – DENVER, 22.00

(Košarka, NBA)

Juta vodi sa 3:2 u pobedama. Denver će pokušati stvar da vrati na nulu, pa treba imati u vidu da je klub našeg asa prethodnu utakmicu dobio sa plus 10 koševa. Jokić je postigao 31 pogodak, imao šest skokova i četiri asistencije. Bolji od njega bio je samo njegov saigrač Džamal Mari sa 42 poena, pa savetujemo da sem ishoda pogledate ponuđene margine, odnosno razmislite o prosečnim vrednostima pogodaka iz ponude. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara