(Reuters)
(Reuters)

Najava dana (nedelja, 14. april): Leverkuzenova meč lopta, šampionska trka u Premijeršipu

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Na 10 utakmica Redsa u poslednjih 12 kola palo je tri ili više pogodaka. Kristal Palas nije slavio nad ovim rivalom na poslednjih 15 obračuna u svim takmičenjima.

ARSENAL - A. VILA, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Na poslednjih 13 odmeravanja ova dva rivala na terenu Arsenala u svim takmičenjima palo je tri ili više pogodaka. Tobdžije su zabeležile trijumfe na 10 utakmica u poslednjih 11 kola.

BILBAO - VILJAREAL, 18.30

(Fudbal, Španija 1)

Taze osvajači kupa su doživeli samo jedan poraz od Viljareala na poslednjih 12 uitakmica u svim takmičenjima. Palo je najviše do dva gola u poslednja četiri kola na utakmicama Bilbaa.

INTER - KALJARI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Inter je u prilici da i po šesti put zaredom slavi nad ovim rivalom. A na poslednja tri obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima Inter je vodio na poluvremenu.

LEVERKUZEN - BREMEN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Farmaceuti su vodili na poluvremenu i slavili na kraju sedam utakmica u poslednjih devet kola. Takođe, nisu doživeli gorčinu poraza ove sezone u Bundesligi. Mada treba znati da su ova dva rivala vezala tri međusobna nerešena susreta.

NAPREDAK – RADNIK SUR, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Rastaju se ova dva kluba na makar godinu dana, jer Napredak ide u plej-of, a Radnik se izvesno seli u niži rang. Sve je na strani Kruševljana, mnogo veći motiv, domaći teren i ambicija da probaju da se popnu koje mesto na tabeli. Surduličani su promenili trenera, posle devet poraza u deset kola bio je to očekivan korak, ali teško da će im to išta sada doneti.

VOJVODINA – TSC B. TOPOLA, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Oba tima su u odličnoj formi, a Novosađane je dodatno ohrabrio plasman u polufinale Kupa Srbije. Prednost gostiju mogao bi da bude umor Lala, pošto TSC nije imao obaveze sredinom nedelje. Kuriozitet kada igraju ova dva kluba je da u poslednjih šest mečeva tim koji je bio domaćin – nije pobedio.

C. ZVEZDA - ŽELEZNIČAR P, 17.00

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Gledajući poslednja ostvarenja Crvena zvezda nema razloga za strah. Srpski šampion je u seriji od šest pobeda bez primljenog gola, dok se ekipa iz Banata grčevito bori za opstanak. Železničar ima samo jedan trijumf u poslednjih pet mečeva i ne dolazi u Ljutice Bogdana u dobrom raspoloženju.

ČUKARIČKI - PARTIZAN, 19.15

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Gosti ni na ovom susretu neće moći da računaju na povređenog Mateusa Saldanju, ali u ulozi prvog špica korektno se snalazi Samed Baždar, dok će Čukarički posle eliminacije iz Kupa Srbije probati da nastavi niz ohrabrujućih rezultata na domaćem terenu, gde je na poslednjih pet utakmica skupio 13 bodova i svim ekipama dao makar po dva gola.

RUD - CICIPAS, 15.00

(Tenis, Monte Karlo masters - finale)

Dvojica specijalista za šljaku, dvojica bivših finalista Rolan Garosa za krunu u Monte Karlu! Cicipas je pehar u Kneževini podizao 2021. i 2022. godine, dok je Rud devet od deset svojih pehara osvoji na šljaci, ali i dalje nema pehar sa masters turnira. Na ruku Norvežaninu ide samopouzdanje koje je pokupio eliminisavši Đokovića, ali ništa manje ga nema ni Grk koji je porazio Sinera. Do sada su se satajali tri puta, Rud vodi sa 2:1 i dobio je najsvežiji okršaj, pre mesec i po dana u polufinalu Los Kabosa.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara