Detalj sa utakmice Mozzart Bet Superlige (©Star Sport)
Detalj sa utakmice Mozzart Bet Superlige (©Star Sport)

Najava dana (nedelja, 7. april): Večiti, plus Zvezda u košarci, ludnica na De Kajpu i Old Trafordu

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.04.24. | 08:27

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAN. JUN. - LIVERPUL, 16.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Verovatno najveći međugradski derbi u Engleskoj, sudar giganata sa Severozapada. Junajted je slavio samo jednom u poslednjih pet kola, dok Redsi, glavni favoriti za titulu nisu poraženi u poslednjih sedam rundi.

TOTENHEM - NOTINGEM, 19.00

(Fudbal, Engleska 1)

Notingem, koji pokušava da sačuva živu glavu iznad opasne zone, je doživeo pet poraza na poslednih šest obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Pevci su im dali najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest susreta.

FROZINONE - BOLONJA , 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Frozinone nije doživeo pobedu u poslednjih devet kola, dok je Bolonja u tom periodu slavila u čak osam navrata. Ipak, nije pobedila na poslednjih pet gostovanja Frozinoneu u svim takmičenjima.

JUVENTUS - FJORENTINA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Na poslednjih osam sudara ova dva rivala u svim takmičenjima palo je najviše do dva pogotka. Juve je kao domaćin Violi sačuvao mrežu na pet od poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima.

VOLFSBURG - MENHEGLADBAH, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Menhengladbah je samo jednom slavio na poslednjih 19 gostovanju Volfsburgu u svim takmičenjima. Gladbah je uspeo da sačuva mrežu na poslednja tri obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima.

MONAKO - REN, 17.05

(Fudbal, Francuska 1)

Kneževi su na svom stadionu doživeli samo jedan poraz na poslednjih 15 susreta sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Monako nije poražen u poslednjih pet kola.

FAJENORD - AJAKS, 14.30

(Fudbal, Holandija 1)

Veliki derbi Holandije igra se na legendarnom De Kajpu, tiganju. Kopljanici su postigli najmanje po dva gola na šest od poslednjih sedam gostovanja omraženom im rivalu u svim takmičenjima.

RADNIK - C. ZVEZDA, 16.00

(Fudbal, Srbija 1)

Dok Radnik polako pakuje kofere za selidbu u niži rang posle sedam godina provedenih u eliti, vodiće se žestoka borba oko toga ko će mu se pridružiti, a ko me slamku spasa tražiti kroz baraž sa prvoligašima.

PARTIZAN - N. PAZAR, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)

Što se tiče donjeg doma, tu je sve poznato, osim ko će kao devetoplasirani ući u plej-aut, a najveće su šanse da će to biti Novi Pazar. Crno-beli su definitivno drugi na tabeli.

SPLIT – C. ZVEZDA, 18.00

(Košarka, ABA 1)

Igra se poslednje 26. kolo regularnog dela sezone u Jadranskoj ligi. Košarkaši Crvene zvezde su obezbedili prvu startnu poziciju i sada čekaju početak četvrtfinala, gde će im rival po svemu sudeći biti Studentski centar.


tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara