Reuters
Reuters

Najava dana (ponedeljak, 1. april): Udarni mečevi u Seriji A, Primeri i Čempionšipu

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.04.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SASUOLO - UDINEZE, 15.00

Izabrane vesti

(Italija 1)

Gosti iz Udina igraju i ove sezone igraju ono svoje. Taman toliko da opstanu, ali ni za šta više. Sasuolo preživljava svoju najstresniju sezonu u poslednjih 11 godina, pošto je pretposlednji na tabeli Serije A i svaki bod preko mu je potreban. Dobra stvar za ekipu Davidea Balardinija je činjenica da im bezbedna zona beži samo dva boda.

LEČE - ROMA, 18.00

(Italija 1)

Vučica je osvojila 13 od mogućih 15 bodova iz prethodne četiri utakmice, a pred njom je sasvim dovoljan broj kola da bi na četvrtoj poziciji pretekla najprijatnije iznenađenje sezone Bolonju. S druge strane, klub sa Vija Del Marea jeste 13. na tabeli, ali ima svega tri boda više od prve ekipe u zoni ispadanja.

INTER - EMPOLI, 20.45

(Italija 1)

Neroazuri igraju fenomenalno u Seriji A, ali su eliminacijom od Atletika u osmini finala Lige šampiona bacili senku na dostignuća u domaćem prvenstvu. Do kraja sezone moraće Simone Inzagi da motiviše izabranike kako zna i ume, a samo je pitanje trenutka kada će i matematički obezbediti titulu.

LESTER - NORIČ, 13.30

(Engleska 2)

Delovalo je da će Lisice lako do povratka u Premijer ligu, a od februara je sve krenulo nizbrdo. Nekoliko poraza, uključuji i onaj od Bristol Sitija pre tri dana, kumovali su pada Vardija i saigrača na treće mesto Čempionšipa. Norič će izvesno u baraž za ulazak u najviši rang engleskog fudbala.

LIDS - HAL, 21.00

(Engleska 2)

Na 14 utakmica u Čempionšipu u dosadašnjem toku sezone, Lids nije izgubio nijednu utakmicu. Gotovo perfektne rezultate ima tim sa Eland Rouda od starta 2024, sada je konačno na poziciji koja vodi direknto u Ligu šampiona. Protiv Hala će ići na pobedu od prvog minuta, Tigrovi su sa minimalnim šansama za plasman u doigravanje.

SERKL BRIŽ - KLUB BRIŽ, 13.30

(Belgija 1)

Krenuo je plej-of u Belgiji, a posle tradicionalnog deljenja bodova sve se izokrenulo. Bodovne razlike izuzetno su male. Možda nije pravedan sistem, ali doprinosi zanimljivosti. Pred početak plej-ofa, Klub Briž je treći na tabeli sa dva boda više od petoplasiranog Serkl Briža. Biće interesantan gradski derbi.

GENK - UNION SEN ŽILOAZ, 18.30

(Fudbal, Belgija 1)

Ponovo je Sen Žiloaz u krugu najužih kandidata za titulu, a da bi izbegao prošlosezonsku dramu moraće da osvaja bodove protiv svih rivala. Gledajući tabelu, duel sa Genkom bi mogao da bude najlakši u plej-ofu, ali februarski susret poziva na oprez s obzirom na to da su gosti tada uz dosta muke i minimalcem stigli do celog plena.

PORTIMONENSE - BRAGA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Gosti su u prilici da se od aktuelnog stratega oproste pobedom s obzirom na to da je Portimonense ove sezone ostavio veoma skroman utisak i da je s pravom u zoni ispadanja. Braga je u prethodnih pet kola ispustila samo dva boda, a deluje da će odličan učinak nastaviti i danas, što nagoveštavaju dve novembarske pobede 6:1 i 4:1.

VILJAREAL - ATLETKO MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Vezao je Viljareal četiri pobede i tako stigao do bodovne zalihe kojom ušuškan u sredini tabele dočekuje naredne izazove. Sa druge strane, Madriđani su vezali dva poraza i prepustili Bilbau mesto koje vodi u Ligu šampiona. Međusobni dueli nagoveštavaju uizbudljiv susret u kojem neće manjkati golova.

CRVENA ZVEZDA - STUDENTSKI CENTAR, 18.00

(Košarka, ABA liga)

Zvezda još nije matematički obezbedila prvo mesto u plej-ofu, te će se bez dileme potruditi da ne ponovi kiks koji je doživela protiv Mege. Poraženi su crveno-beli u susretu koji je predstavljao prvu od tri prilike da zvanično vere lidersku poziciju, a popravni ih očekuje protiv tima koji su savladali u svih pet međusobnih susreta.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara