Foto: Starsport
Foto: Starsport

NAJAVA DANA (sreda, 28. jul): Zvezda u prvom planu, na terenu i odbojkašice

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.07.21. | 07:41

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

CRVENA ZVEZDA – KAIRAT, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Crvena zvezda je 2002.godine u kvalifikacijama za Kup UEFA savladala Kairat u beogradskom revanšu sa 3:0, a strelac trećeg pogotka na meču bio je Radovan Krivokapić. Tim Dejana Stankovića sada mora da juri Kairatovu pobedu od 2:1 iz prvog meča. Nema dvoumljenja, na Marakani će domaćin krenuti ofanzivno, a sve što je potrebno odnosi se na materijalizaciju statistički većeg poseda lopte koji je bio na strani Beograđana na izgubljenom susretu. Katai misli da je Zvezdina pobeda moguća i da u nju treba verovati.  

NEFČI BAKU – OLIMPIJAKOS, 19.00 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Grci u Baku nose minimalac iz prvog meča. Manje ili više, tek Nefči još uvek ima aktivan rezultat, prednost domaćeg terena, ali bojazan da Grci mogu više, budući da su od 43. minuta igrali bez jednog igrača. Pocrveneo je Medi Kamara, a zatim je u 63. minutu igru napustio Mert Čelik, fudbaler Nefčija.  

MIDTJILAND – SELTIK, 19.45 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

U Heringu su sve karte otvorene. Razumljivo je, jer i jedni i drugi imaju aktivan rezultat, pošto je prvi meč završen sa 1:1. Ipak, ako pogledamo detaljnije prvi susret, postaće nam jasno da se Seltik pokazao kao uigraniji, odnosno bolji tim na terenu. Pošto kao domaćin nije mogao da se nametne, ostaje da se vidi šta može u svojstvu gosta.  

GALATASARAJ – PSV, 20.00 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

PSV-ovih 5:1 iz prvog meča govore dovoljno o perspektivama Galatasaraja. Nema tu šta da se priča, pa se od Turaka očekuje samo igra za iskupljenje posle debakla u Ajndhovenu. PSV jednostavno sa ovakvim timom ne može da prokocka kapitalnu prednost stečenu na vlastitom travnjaku. Zato će se na revanš meč najverovatnije pred tipovanje gledati kroz prizmu mogućeg broja postignutih golova. 

JANG BOJS – SLOVAN BRATISLAVA, 20.15 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Izenadio nas je X na prvom susretu! Sada je red da Jang Bojs demantuje nemoć, te da dokazuje da je bolji, što se na proteklom susretu nije moglo zaključiti po većinskom posedu lopte koji je bio u rukama Slovana. Inače, Jang Bojs je pre ovog meča savladao Lucern u šampionatu sa 3:4. Zaključak je da Švajcarci moraju da se pozabave utvrđivanjem odbrane.   

SPARTA PRAG – RAPID BEČ, 20.30 

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Rapid je dobio prvi meč sa 2:1. U Pragu domaćin treba da juri za tim zaostatkom, što nije nemoguće, ali je svakako teško ukoliko se nastavi dominantna igra Rapida sa protekle utakmice. Konkretno, na prvoj utakmici Bečlije su imale 57 procenata vremena loptu u svom posedu, uz šest šuteva u okvir gola.  

ŠPANIJA M23 – ARGENTINA M23, 13.00 

(Fudbal, Olimpijske igre) 

Mladi Španci su na prvom mestu C grupe, a taj rezultat zadužen je remijem protiv Egipta i minimalnom pobedom nad Australijom. To su činjenice, kao i poraz Argentinaca od Australije i pobeda nad Egiptom. Uprkos svim nedostacima, Španija je svakako nešto kvalitetnija, tako da je treba tretirati makar kao umerenog favorita. 

FRANCUSKA M23 – JAPAN M23, 13.30 

(Fudbal, Olimpijske igre) 

Francuska sve nade polaže u najiskusniji trojac – napadački duo meksičnog Tigresa Andre-Pjera ŽinjakaFlorijana Tovana, i Težija Savanijea. Imao je selektor Silvan Ripol u planu i zvezdu u nastajanju, Renovog Eduarda Kamavingu, pa i Arsenalovog Vilijama Salibua, Čelsijevog Malangu Sara, Lilovog Džonatana Ikonea, ali je na zahtev klubova bez istih ostao. Japan ne mari za to, jer zemlja domaćin je lider A grupe s pobedama nad Južnom Afrikom i Meksikom. Biće uzbudljivo. 

ITALIJA – AUSTRALIJA, 10.20 

(Košarka, Olimpijske igre) 

Sa čak šest NBA igrača i kosturom koji brani boje državnog tima već dugi niz godina, Bumersi se sa pravom nadaju medalji - prvoj ikada na Olimpijskim igrama. Oni su već dobili Nigeriju sa 84:67, a sada se treba suočiti sa Auzrima koji su suspendovali put Srbije na OI. Za Italijane je najbitnije da su probili led i dobili Nemce na startu takmičenja. Dakle, imaju validne dokaze da mogu mnogo, mada se čini da Australija može više. Biće dakle baš interesantno videti šta Italija može Australiji. 

SRBIJA Ž. – KENIJA Ž., 07.20 

(Odboka, Olimpijske igre, žene) 

Svetske šampionke protiv veoma dobrog Japana odigrale su bez greške i upisale i drugu pobedničku recku na Olimpijskim igrama – 3:0 (25:23, 25:16, 26:24). Tijana Bošković je već u prvom setu skupila 15 poena, a završila meč sa 34. Malo joj je nedostajalo da obori olimpijski rekord od 37 postignutih poena. Kenija je poražena od Japana sa 3:0, a iluzorno je i razmišljati da ima ikakve šanse protiv ovakve Srbije.


tagovi

najava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara