Marko Rojs i Matijs De Liht (Reuters)
Marko Rojs i Matijs De Liht (Reuters)

Najava dana (subota, 4. novembar): Der Klassiker i Junajtedovo vađenje iz crne rupe

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.11.23. | 07:06

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Mančester junajted je trenuto tek osmi na tabeli, a u prošlom kolu pao je pred Sitijem. Dakle, problemi su tu, a ni Fulamu ne cvetaju ruže. Ovaj tim je u poslednja dva kola zaradio samo bod protiv Brajtona. Očekuje se da Mančester junajted pokuša da igra agresivnije u gostima, protiv tima koji je u poslednja tri navrata dobijao s GG3+ ishodima.

BRENTFORD – VEST HEM, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Čekićari iz poslednja tri kola imaju samo jedan osvojen bod. Brentford od njih zato trenutno ima samo poen manje, uz snažan vetar u leđa koji duvaju uzastopne pobede nad Barlnlijem, a naročito Čelsijem. Inače, ovaj tim je u maju poslednji put igrao sa Vest Hemom i savladao ga sa 2:0.

NJUKASL – ARSENAL, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Prethodnih pet okršaja Arsenala i Njukasla završeno je sa najviše dva gola i to tako što je čak četiri puta bilo 2:0 za londonski klub, a jednom bez golova. Ove sezone situacija je drugačija, i jedan i drugi tim igraju veoma efikasno. Štaviše, Svrake su dale najviše golova u Premijer ligi (26) uz Aston Vilu, dok je Arsenal na tri manje, a identična im je gol-razlika: +15.

MARSELJ – LIL, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Marselj ima samo jednu pobedu iz prethodnih pet kola Lige 1! To deluje kao izvanredna šansa za Lil koji igra sve bolje i bolje. S druage strane Marselj je igrao jako dobro u Ligi Evrope, a ono što je bitno sa Brajtonom je igrao nerešeno, a dobio AEK. Lil za sobom ima pobedu nad Slovanom u Ligi konferencija. Na poslednjem susretu para u maju bilo je 2:1 za Lil.

ATALANTA – INTER, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Inter je prvi na tabeli Serije A, a tu poziciju treba održati. Nije to tako ni lako, ako se ima u vidu da se igra s Atalantom, koja je pred ovaj meč u Ligi Evrope odigrala nerešeno sa Šturmom, a zatim tukla Empoli. Inter je u Ligi šampiona bio bolji od Salcburga, a zatim je savladao Romu. Poslednji susret para u maju mesecu rešio je u svoju korist, pri rezultatu 3:2.

HOFENHAJM – LEVERKUZEN, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Aspirindžije čuvaju prvo mesto Bundeslige, a koliko su u tom pogledu uspešni, vidi se po tome što ova ekipa nije do sada poražena, a baštini gol razliku od 27:8. Hofenhajm je šesti na tabeli sa samo tri zabeležena poraza. Leverkuzen je poslednji meč para u februaru mesecu ove godine dobio sa 1:3.

DORTMUND – BAJERN, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajern nije dobio nijedan od prva dva derbija ove sezone (nerešeno sa Leverkuzenom, pa nerešeno sa Lajpcigom), tako da ima neku vrstu imperativa, pogotovo što Lever ne greši i mogao bi da odmakne ukoliko Bavarci ne pobede. Naravno, svoju računicu ima i Borusija, pošto na pobedu u okršaju sa velikim rivalom u ligi čeka punih pet godina. Na poslednjih osam duela Bajerna i Borusije došlo je GG3+, uvek uz najmanje četiri pogotka.

REAL SOSIJEDAD – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Barsa je četvrta, a Sosijedad peti na tabeli. Posle poraza od Real Madrida, ovo će za Barselonu biti druga teška uzastopna utakmica. Sosijedadu vetar u leđa duva pobeda nad Benfikom u Ligi šampiona, a na poslednjem meču para savladala je Barselonu kao gost sa 1:2. Biće ovo po svim prilikama jako napet meč.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Crveno-beli od ukupno 19 susreta sa Surduličanima slavili na čak 17, jednom je bilo nerešeno, a jednom je i Radnik trijumfovao. Gol razlika je daleko u korist beogradskog tima i iznosi 64:11. Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugoj poziciji tabele Superlige Srbije sa 28 osvojenih bodova. Radnik zauzima poslednje mesto na tabeli domaćeg šampionata sa svega devet osvojenih bodova i gol razlikom 6:11.

CEDEVITA OLIMPIJA – BORAC MOZZART, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Čačani će u Ljubljani imati priliku da poprave utisak nakon tri vezana poraza u ABA ligi. Da podsetimo, nakon odličnog starta i dva trijumfa, Borac Mozzart je zabeležio tri negativna skora. Posebno pada u oči poslednji od Igokee, gde je pobeda Čačana već bila viđena. Ali greške napravljene u poslednjih 10 minuta koštale su crveno-bele dva boda. Dejan Mijatović, trener tabora podno Ovčara i Kablara, smatra da njegov tim mora da pokaže reakciju protiv Olimpije koja ima tri pobede i dva poraza u takmičenju.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara