Komentari na vest

Najbolji tim 32. kola Mozzart Bet Superlige: Luka Ilić konstantna opasnost, Saša Jovanović – noćna mora za rivale

S

Sladajac

pre 12 meseci

Utakmica TSC - Čukarički je po kvalitetu celu svetlosnu godinu iznad timova, od 9. do 16. mesta! Valjda je to shvatio i novi precednik FSS, kojemu prvi potez treba da bude smanjenje lige na 10 klubova. Njemu sada predstoji mukotrpan rad kako da ubedi svog
Z

Zvlat BG pokret

pre 12 meseci

Ovo je opomena za Supermena iz Feketića! Valjda sada vidi da oni njegovi poslušnici kojima je dao zadatak da vode Zvezdu, da oni to slabo rade. Evo primera: otpustili su Luku Ilića, a ovaj je došao u TSC i rastura u našoj ligi, a Zvezda je umesto njega dovela matorog i sporog Kangu. poptpuno, operisanog od kreativnosti. Doveli su Bukarija, koji je na ratnoj nozi sa tehnikom, a imali su Sašu Jovanovića, kompletno krilo, brz. sa dobrom tehnikom. Molim Supermena iz Feketića da smeni ove dunstere koji vode Zvezdu u propast!
v

vlad@Zvlat BGT pokret

pre 12 meseci

Ovaj tim Zvezde je bruka za nas navijače! Jedan, po kvalitetu, najslabiji tim u istoriji Zvezde! Niko od ovih olupina koje nose dres Zvezde, zbog pokazanog nekvaliteta, ne može igrati u grupnoj fazi LŠ! Nama treba novi trener i kompletan novi tim. Utakmica sa Partizanom je bila maturski rad i za trenera Milojevića i za ove nazovi igrače! Niko nije položio ispit zrelosti! Baš niko! Od sadašnjih igrača, samo Borjan može da igra u LŠ i niko više! Ko misli suprotno, vara se! Ne daj Bože da ovi nesposobni igrači budu prvotimci u grupnoj fazi LŠ, primili bi smo šezdesetak golova, a dali možda jedan ili dva!