Komentari na vest

Najskuplji Realov igrač vredi 104.400.000 evra - Vinisijus, dijamant u završnoj fazi brušenja

h

haha

pre gotovo 3 godine

gde gledate te vrednosti? jel vam to Vucic daje cifre??? sad sam bio na transfermark-u i nigde veze. Mbape, Haland, Kane, Sancho... to su najvredniji
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Ovo ti nema veze sa realnom cenom. Već ta asocijacija izracunava vrednosti na osnovu statističkih parametara, gde ulazi brdo podataka. Nisu dovoljno relevantni ali su priznati
A

Apis1917

pre gotovo 3 godine

Ima potez više, još uvek ne zna to da ispravi ali ima vremena, dobar je fudbaler, strašno je brz i dobro dribla ali preterano. Ništa bolji nije Pedri niti Fati od njega ali dobro, to su sve za sada mladi igrači pre svega za koje smo juče čuli da se ne lažemo. Ima vremena.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Koliko je tržište nerealno i cene prepumpane. Najveća neznalica u Realu vredi najviše.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Čuj ovoga neznalica.Tačno se vidi da ne izlaziš iz kuće.Ej reći za nekog ko igra u Real Madridu da je neznalica može samo čovek koji nije šutnuo loptu u životu i koji nema pojma šta je sport i fudbal uopšte.Znači dečko je prevario sve te silne skaute,trenere,trenere mladjih kategorija ali nije prevario bota 951357 koga ljudi sprdaju ovde za par duševnih bolesti.Daj brate ćuti više ne blamiraj se bitno je da 3 sekunde posle svakog komentara koji ostaviš udariš sebi par desetina pluseva.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Pratim Vinisijusa još od klinačkih dana kada je nagoveštavao da će biti veliki igrač. Međutim mislim da nema ništa od njega. Kada kažem da nema ništa od njega mislim na to da neće biti jedan od najboljih fudbalera kako se naslućivalo. Biće samo dobar fudbaler, a Realu je na tom mestu potreban neko ko će biti jedan od najboljih svetskih fudbalera.
j

juve

pre gotovo 3 godine

nidje veze
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Real da je pametan sto nije da proda Azara koji igra na istoj pozicija kao i ovaj, proda Bejla posto zasto, imaju Vinisijusa Asensia i Rodriga koji igraju na tim pozicijama, treba ih forsirati samo da napreduju, Odegarda vratiti prodati Iska, Alaba doso prodati Marsela... Dakle Azar Bejl Isko Marselo prodaja i da umesto Ramosa od kog se treba rastati na najlepsi nackn jer je covek bog tamo, dovesti za sve pare DeLihta iz Juvea.. Kurtoa Karvahal De Liht Varan Mendi Alaba Kazemiro Odegard Vinisius Benzema Asensio bi bila odlicna postava Reala..
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Meni se ovde čini da su jedino Realove cijene koliko toliko realne usporedbi sa tržištem.
G

Gosturina

pre gotovo 3 godine

Ali Pedri 130 miliona....hajte molim vas...:-)
H

Hammers Srbija

pre gotovo 3 godine

Ovaj nikada ne moze biti u top20 igraca sveta, a kamo li da se nazove igracem svetske klase, klasican igrac za osrednje klubove.
T

Tssheheh

pre gotovo 3 godine

3 hola , 5 asistencija I sto miliona
T

Tssheheh

pre gotovo 3 godine

3 hola , 5 asistencija I sto miliona
W

Ww

pre gotovo 3 godine

Grinvud vredi vise od Halahahahahahahahahah