{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Milan će verovatno pristati na ponudu od 5.000.000 evra...
Napoli ne staje, još nekoliko koraka i eto Rodrigeza

Dijego Deme, Stanislav Lobotka i Amir Rahmani su završeni. Ne računajući bonuse Napoli je na njih trojicu potrošio 46.000.000 evra. Dogovoren je i dolazak Matea Politana iz Intera (pozajmica od 18 meseci sa obaveznim otkupom za ukupno 23.000.000 evra), nedavno smo preneli da su Napolitanci naciljali i Maraša Kumbulu (24.000.000 + 4.000.000 kroz bonuse, došao bi na lerto, kao njegov zemljak Rahmani), međutim ni to nije sve. 

Švajcarski mediji upravo javljaju da je Aurelio de Laurentis obnovio pregovore sa Milanom oko levog beka te reprezentacije - Rikarda Rodrigeza (27). Momak koji je potpuno skrajnut na San Siru pominjao se kao želja Đenara Gatuza početkom meseca, ali posle toga su se za njegovo ime uglavnom vezivali Fenerbahče i PSV Ajndhoven. 

Podsetimo, Holanđani su imali dogovor sa Rodrigezom, čak su se i sa Milanom sporazumeli oko visine obeštećenja (5.000.000 evra nakon jednogodišnje pozajmice), da bi sam igrač sve upropastio kada je čuo da mu Turci nude više para. Posle toga Fener je dobio zabranu registracije novih igrača zbog finansijskog fer-pleja i Rodrigez je ostao ni na nebu ni na zemlji.

Sada Napoli ponovo mami bivšeg igrača Volfzburga. Zvanična ponuda još nije stigla, no isti izvori iz Švajcarske navode da su sve tri strane veoma blizu dogovora. Posle toga sve bi predstavljalo običnu formalnost.

Ne navodi se koliko bi Napoli platio Milanu za slobodu iskusnog levog beka. 

Rikardo Rodrigez karijeru je započeo u Cirihu, odakle je 2012. godine otišao u Volfzburg za 8.500.000 evra. Pet godina kasnije, tačnije u julu 2017. godine, usledio je transfer u Milan težak 15.000.000 evra. Ipak, Švajcarac je ove sezone ostao bez mesta u timu, pa su Rosoneri rešili da ga prodaju. Rodrigez nikada nije opravdao očekivanja u crno-crvenom dresu. 

Foto: Reuters

×