Napredak pojačao ofanzivu: Stigao Siniša Babić

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 18:25

Iskusni vezista i levokrilni napadač ponovo u srpskom fudbalu

Pre odlaska u Moravske Toplice stigli su pod Bagdalu dvadesetpetogodišnjaci Filip Jović i Filip Krstić koji bi trebalo da donesu posebnu energiju u vezni red Čarapana u novoj sezoni, a klub je, u isto vreme, produžio ugovor sa najiskusnijim u timu, Markom Putinčaninom (35). Njemu će, u namerama da prenese znanje mlađim saigračima na sredini terena, pomogati Siniša Babić (32) koji je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Napretkom i već se pridružio ekipi na drugoj fazi priprema. Radi se o fudbaleru sa ofanzivnijim karakteristikama od onih koje ima Putinčanin, koji, sem na zahteve u veznom redu, može da odgovori i na zadatke na krilnim pozicijama i sigurno da su baš to bile osobine koje je stručni štab Kruševljana tražio za novo pojačanje.

Babić je ponikao u Vojvodini, a u Novom Sadu nosio je i dres Proletera u dva navrata. Najblistavije trenutke u karijeru beležio je u matičnom klubu, što ga je kasnije odvelo u grčku Larisu, iz koje se vratio u Srbiju, i to u niški Radnički, sa kojim je izborio Evropu. Posle Krupe, drugog mandata u Proleteru i uzbekistanskog Turona, obukao je dres Radnika, da bi ga Zoran Milinković odveo u Al Nasr Bengazi pre šest meseci. Posle polusezone na severu Afrike, prekaljeni fudbaler se još jednom vratio u Mozzart Bet Superligu, gde je upisao preko 120 nastupa i 24 puta tresao mrežu.

Izabrane vesti

Napredak je pre tri dana doputovao u Sloveniju, a prema programu sutra igra prvu kontrolnu utakmicu u drugoj fazi priprema. Protivnik će mu biti hrvatski prvoligaš, Istra iz Pule.


tagovi

Siniša Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara