Nastasić slobodan igrač, nova šansa za Partizan?

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 18:07

Maljorka nije iskoristila opciju da produži ugovor iskusnom štoperu na još 12 meseci

Srpski štoper Matija Nastasić (30) do juče je bio na spisku igrača koje Maljorka planira da zadrži za narednu sezonu, međutim došlo je veleobrta poslednjih dana i sportski sektor kluba sa Baleara na kraju je ipak odlučio da se nakon samo godinu dana zahvali nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje.

Maljorka je imala opciju u ugovoru da produži saradnju na još 12 meseci, očekivalo se da će to i uraditi, da bi se klub večeras oglasio kratkom porukom na društvenim mrežama i poželeo puno sreće Nastasiću u nastavku karijere.

Izabrane vesti

Iskusni defanzivac imao je problema s povredama tokom protekle sezone. Otuda je odigrao samo 14 ligaških utakmica i upisao jedan pogodak. Za sada se ne pominje gde bi mogao da nastavi karijeru.

U nekim prethodnim prelaznim rokovima pominjala se mogućnost njegovog povratka u Partizan, pa će biti zanimljivo videti da li će crno-beli još jednom pokušati da ga ga angažuju.

Matija Nastasić napustio je Humsku davne 2011. godine, kada je 2.500.000 evra prešao u Fjorentinu. Kasnije je igrao za Mančester Siti i Šalke, pre nego što je stigao Španiju.

Sada je slobodan u izboru novog kluba...


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Matija Nastasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara