Natho raspaljuje Grobare pred derbi: Naš stadion, naš tim... Hajde da pobedimo

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 13:57

“U Kragujevcu je teren bio loš, nisu ga kvasili”, poručuje strelac pobedonosnog gola

Žurio je Partizan ka rezultatskoj litici u Kragujevcu. Nije bilo dovoljnog intenziteta u ofanzivnoj igri, nije bilo ni sigurnosti, ali ko zna koji put od kada je stanovnik Humske Bibras Natho je spasao crno-bele.

Sjajno je Izrealac ispratio skok Siniše Saničanina i iz neposredne blizne savladao golmana Radničkog Lekovića. Videlo se i po radovanju izabranika Gordana Petrića koliko su to bili važni bodovi za Parni Valjak.

Izabrane vesti

Partizan je došao u situaciju da eventualnim trijumfom protiv Crvene zvezde najavi veliki preokret u šampionskoj trci.

”Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred”, rekao je Natho za zvanični sajt kluba.

Govorio je ljubimac Grobara i o odlukama šefa stručnog štaba.

”Trener (Gordan Petrić) je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka”.

Na ovom meču za Partizan je debitovao Hamid Traore.

” Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima. Juče je bio težak meč, loš teren, protivnički tim je dobar i veoma sam srećan zbog rezultata”.

Crno-beli će u sredu od 20 sati na svom terenu igrati "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

”Sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi - to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti. Naš stadion, naša podrška i naš tim! Hajde da igramo fudbal i pobedimo u derbiju”, dodao je Natho.


tagovi

Bibars NathoFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara