Nejmar (©AFP)
Nejmar (©AFP)

Nejmar zakačio koronu na Ibici

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.20. | 15:54

I nije jedini u Pari Sen Žermenu

Prva dva prvenstva kola su preskočili zbog nastupa u finalu Lige šampiona, a sad je pod velikm znakom pitanja da li će moći da prema planu 10. septembra odigra jedan od tih zaostalih mečeva sa Lansom. Jer Pari Sen Žermen je prijavio da u timu ima trojicu pozitivnih na korona virus.

Identintet dvojice se već znao: Leandro Paredes i Anheldi Marija. A prema informacijama dobro obaveštećenog L'Ekipa treći infcirani je – Nejmar glavom i bradom.

Izabrane vesti

Sva trojica su virus zakačila tokom odmora na Ibici. Mada je moglo da se desi bilo gde. Uostalom, nisu oni jedini bili na mondenskom španskom ostrvu. Tamo su se odmarali – i provodili? – i Ander Erera, Mauro Ikardi, Marko Verati i Kejlor Navas. Svi oni su zasad OK.

Naravno, niko ne može da isključi mogućnost da se pojavi još neki pozitivan test što bi moglo da ugrozi meč sa Lansom, jer prema protokolu usvojenom u Francuskoj utakmica ne sme da se igra ako je u osam dana uoči meča u jednom timu identifikovano četiri ili više zaraženih. A do meča sa Lansom ostalo je baš osam dana i već ih je trojica zaraženih.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara