Komentari na vest

Nekad će neko snimiti film o ovome: Brozović neće potpisati bez uzvraćenog udarca, transfer propao

N

Nije u parama sve..

pre 10 meseci

Čovjek je u poziciji da diktira uslove i dobro to koristi,neće ostati bez igdje ičega ako propane ovaj posao sa Arapima.Inter baš nelogično postupa u svemu ovome,za relativno skroman iznos u evropskim okvirima odriče se izuzetno dobrog igrača.Podsjetiću da Brozović ljeti dolazi u Bg da bi radio pretpripreme,pa vi procijenite o kakvom profesionalcu se radi.
m

monteroo

pre 10 meseci

Brozovic je masina,rutiner ja kad vidim mucenog lukica i maksu kako svaki presing resavaju dodavanjem lopte stoperu,i udave nas, nijedna unapred,pojavi se Broz izmedju linija frljne je spoljnom lezerno ispadnu dva spica i vezni.....posle je lako....treba da ih cepne 50 milki....ako vam je arapi do sprdnje i meni je.

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

Broz paklen igrac ali polupan u glavu. On ce kao Interu nesto da se sveti a preko puta sebe ima Marotu. Malo se zaigrao...
t

tako je

pre 10 meseci

Marota može samo da mu se osveti tako da mu plati 11 miliona godišnje

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

@tako je Zasto lupas? Kakvih 11M kad ima ugovor sa Interom? Sto volim ove sto pisu samo da bi napisali nesto...
I

Interista Fratelli

pre 10 meseci

Brozo je doktor dok je onaj kinez Zhang klasican indijanac. Brozo ima podrskunsvih Interovih navijaca jer voli Inter. Sve sto radi je sa punim pravom.
R

Raul

pre 10 meseci

@jbte,@skrabotina: Videlo se u Minhenu 91' koliko je Dejo spor, nekada nezainteresovan svakako. Mada niste vi gledali te majstore, Brozovic i ostali koje navodite bi igrali desetak minuta dok ih ne bi pokupio neki Najdoski ili Spasic, da ne pricam o italijanskim bekovima tog vremena. Drugi fudbal, drugo vreme ali jednom majstor uvek majstor.
S

Sta nije jasno?

pre 10 meseci

Najdoski? Hahaha Pa naigrao se Brozovic protiv puno jacih od Najdoskog bato, recimo protiv Mesija 2018., pa Ronalda, Mbapea,, Nejmara ili Ramosa i drugih mnogo vecih od Najdoskog. Ne shvatas poentu. On je super mocan fozicki u danasnjem brzom fudbalu kada se igraju po 2 utakmice sedmicno citavu sezonu. Dejo ili Piksi ili Prosinecki bi taj tempo izdrzali do 28. Jer su bili samo dobri tehnicari i igrali su drugaciji fudbal. Prosto

elmagico

pre 10 meseci

kolko lepo kad nemas menadzera neka ih sve izmuze
M

Meko iz nase

pre 10 meseci

Prst u oko 1: "Problem kod Brozovića je što on nema menadžera." Svi kukaju kako su menadzeri jedan od najvecih problema u modernom fudbalu, sad ispade problem i kad ih nema. Ok, vazi. Prst u oko 2: "...jer je u pitanju tek nekoliko miliona evra..." Sitne su to pare, zaista. Ko piše ovakve stvari?
Н

Немања123

pre 10 meseci

Немој Дизни да снима, глумиће га нека црнкиња
R

Raul

pre 10 meseci

Brozović 100 mil? Pa Dejo, Piksi, Robi bi danas vredeli po 700 miliona.
J

Jbte

pre 10 meseci

Nijedan od tih koje si naveo, u danasnjem modernom i brzom fudbalu ne bi igrao ni do 28. A brozovic masina kakva se retko vidja,trkacka zver
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Dejo i Robi bi danas u najbolju ruku bili kalibar Kataija, ma da je i on za njih dvojicu simbol izdržljivosti i fizičke spreme. Piksi '92e nije imao kondiciju za lige petice. Toliko o tih 700 melejuna.
k

kakav

pre 10 meseci

kralj,odbiti ovolike pare,svaka mu cast,respekt na max za ovog covekaaa
M

Miki Munze

pre 10 meseci

Osebujnog?
B

Bob Rock

pre 10 meseci

Ta rec ne postoji u nasem jeziku
M

Moj miki

pre 10 meseci

specifičan, originalan, svojstven (samo svoj), neobičan, upečatljiv, poseban, različit
i

istina je negde tamo

pre 10 meseci

Evo kako se ponasa slobodan covek, koji nije u raljama menadzersih kombinacija, em ima kontrolu nad svojim zivotom, em ce ih odrati kao niko...kapa dole
N

News

pre 10 meseci

Arapi dosta puta ocecaju ali ne plate taj iznos kao sto ni Kinezi nisu placali pre.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Svaka njemu čast. Sprda se sa njima a i treba. Da mu je agent Žorž Mendeš igrali bi svi oni pipirevku, ovako ko ga pita. Ko zna šta su mu rekli kada je potpisivao aktuelni ugovor, mogao je tada da ode za dž, a oni ga muntali, pa sad ajd paljba. E pa uzmi im svima pare i laganeze. I brčkaj te noge što duže da posede dok se ne odlučiš gde ćeš i za koliko.
d

disco cigareta

pre 10 meseci

Da munje Mendes agent ne bi se on pitao nista, vec bi potpisao
O

Opa Miki

pre 10 meseci

@disco cigareta bi ali još prošle godine, kada mu je isticao ugovor. Odveo bi ga za dž u PL za makar duplo veću platu. Ne bi dopustio da potpiše novi ugovor pa posle godinu dana, ovo ono.
Z

Zoi

pre 10 meseci

Smesno, da smesnije ne moze biti. Ovo je Brozovicev najveci problem, jednostavno on sve polovicno odradjuje i zato se niko ne kladi na njega niti oslanja sa sigurnoacu. Ok, ne zelis kod arapa. Kazes jasno i glasno, hoces u Barselonu i to kazes. Medjutim on covek porucuje kroz slicice kao neko dete da zeli ostanak u Inter, a prihvata pojacanu ponudu arapa...a ovde mediji uvaljuju Barselonu kroz pricu koja blage veze nema sa tim.
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Baš im šmekerski poručuje da to što nema menadžera ne znači da mogu tako da ga tretiraju. Oni se zezaju sa njim, on sa njima, šta je tu problem?
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Eh, da je nama jedan takav radnik u sredini možda bi Piksijeva psihopatska formacija 3-2-5 i nebi bila farsa.
G

Gost "

pre 10 meseci

Ostane u Interu uzima lovu trenira i boli ga briga 💪💪💪💪... To što dobije od Intera kao " bonus " da u humanitarne svrhe.. .
b

broz

pre 10 meseci

Zao mi ga je, ne sa finansijske nego igracke strane u najboljim godinama igra brutalno i tjeraju ga, i to u Arabiju gdje bas nece da ide volio bi da ga dovede neki jaci klub tipa Junajted on bi sa Kazemirom u paru jade radio
V

Vojvođani

pre 10 meseci

Legenda, tako se to radi!
m

moni

pre 10 meseci

hoće čovek da igra još fudbal, a kada barsa zove...vredi čekati...kakvi arapski milioni...čovek želi u Barsu...