Kuper (© Reuters)
Kuper (© Reuters)

Nema veze što si poslednji, ostaješ sa nama još tri godine: Stiv Kuper produžio sa Notingemom

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.10.22. | 12:37

Trener koji je vratio Šumare u Premijer ligu potpisao novi ugovor

Proletos je vratio klub u Premijer ligu, tokom prelaznog roka dobio veliki broj pojačanja (čak 22, na čije je dovođenje potrošeno više od 160.000.000 evra), tačno je da je u seriji poraza, ali mu čelnici veruju. To su potvrdili ne samo rečima, nego i delima, pošto su pred Stiva Kupera stavili predlog novog ugovora, a trener Notingema ga prihvatio.

Ovog petka produžio je saradnju do 2025. čime je pokazao kako na stadionu Siti graund vrednuju rad 42-godišnjeg stratega.

Izabrane vesti

Odluka da Kuper produži ugovor stigla je samo dva dana pošto je u novog sportskog direktora promovisan Filipo Giraldi, a imajući u vidu da je Italijan šest godina proveo na sličnoj funkciju u Vortfordu, sklonom čestim promenana na klupi, mnogi su pomislili da će Kuper platiti ceh lošim rezultatima. No, u četvrtak je održan sastanak na kome su rukovodioci odlučili da podrže sadašnjeg šefa stručnog štaba i odmah posle toga ozvaničili ostanak na klupi još tri godine.

Sve to u jeku velike krize, pošto je od Lestera pretrpeo peti vezani poraz u Premijer ligi, a u prvih osam kola ima samo jednu pobedu i zauzima poslednje mesto na tabeli. Priliku da popravi učinak imaće na svom terenu u ponedeljak protiv Aston Vile.

Kuper je u trenera Notingema promovisan septembra 2021, dosad je ostvario 29 pobeda na 54 utakmice, ali očigledno da mu se i dalje vrednuje činjenica da je, kroz baraž, uveo ekipu u elitni rang, prvi put posle 1998.


tagovi

Stiv KuperNotingem Forest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara