Herman Kano (©Reuters)
Herman Kano (©Reuters)

Nema više kalkulisanja, i Fluminense kreće sa starterima

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 23:05

Brazil, šampionat Karioka: Prvak Južne Amerike noćas (01.30) protiv Bangua sa najjačim timom - Marselom, Kanom, Kenom, Arijasom…

Šampion Južne Amerike igrao je prva četiri kola Karioka prvenstva sa drugim timom, starteri su odmarali, dobili duže odsustvo posle najvećeg uspeha u istoriji kluba, trofeja Kopa Libertadoresa u epskom finalu sa Bokom Juniorsom na Marakani.

Fernando Diniz se nije proslavio na klupi Brazila, pa je smenjen, zamenio ga je Dorival Žunior, pa će trener tima iz Rija da sada bude fokusiran samo na svoj klub. Odličnih 10 bodova u prve četiri utakmcie, čelo šampionata, a noćas (01.30) na stadionu Luso Brazileirao dočekuje Bangu sa najjačim timom.

Izabrane vesti

I Diniz će da debituje kraj terena ove godine. Menjao ga je pomoćnik Markao na startu šampionata Rio de Žaneira. Očekuje se da će u špicu biti argentinski as Herman Kano, jedna od junaka prošle sezone. Tu su i Keno, Arijas, Martineli, vremešni Marselo i Felipe Melo. Iskusan sastav kome je cilj u ovom delu sezone da odbrani krunu u šampionatu Karioka. Prošle sezone u finalu bio je bolji od Flamenga.

01.30: (1,15) Fluminense (6,75) Bangu (16,0)

Fluzao ne može da računa na Manoela koji je suspendovan zbog dopinga, kao i Aleksandera i Džona Kenedija, junaka finala Kopa Libertadores, koji se sprema sa Olimpijskom reprezentacijom Brazila. Bangu je već promenio trenera ove sezone. Na klupi je Fransa Žunior kao privremeno rešenje. On je debitovao bodom protiv Vaska, a pre toga su zabeležena tri poraza u Karioka šampionatu. Van stroja je samo Felipe Soares zbog kartona.

Prošle godine u šampionatu Karioka, Flu je dobio Bangu u gostima sa 5:0.

BRAZIL, ŠAMPIONAT KARIOKA – 5. KOLO

Sreda

Botafogo – Portugeza 1:1 (1:0)

/Tikinjo Soares 21 – Anderson Rosa 55/

Nova Iguasu – Vasko da Gama 2:0 (1:0

/Karlinjos 34, Lukas Kampos 90+2/

Četvrtak

Sampajo Korea - Flamengo 0:2 /0:2)

/Bruno Enrike 10, Barbosa 45/

Maduereira - Boavista u toku

Volta Redonda - Audaks u toku

Petak

01.30: (1,15) Fluminense (6,75) Bangu (16,0)

***kvote su podložne promenama



tagovi

FluminenseHerman KanoFernando Diniz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara